Новини про зірок
Подобається

Вагітна Осадча у міні, «золота» Тіна Кароль і Джамала в білому: чим вразить «Голос країни-7» (ФОТО)

03/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Вагітна Осадча у міні, «золота» Тіна Кароль і Джамала в білому: чим вразить «Голос країни-7» (ФОТО)

Стиліст розкрила подробиці образів тренерів "Голосу країни".
   
Головний стиліст телеканалу "1+1" Ольга Слонь розповіла про модні образи Тіни Кароль, Потапа, Джамали, Сергія Бабкіна, Каті Осадчої, Юрія Горбунова і учасників вокального проекту "Голос країни-7", передає Корупція. Стар

750507_3_w_1000

Цієї неділі, 5 лютого, о 21:00 глядачі телеканалу "1+1" побачать третій епізод "сліпих прослуховувань" сьомого сезону головного вокального проекту країни "Голос країни" з оновленим тренерським складом, до якого увійшли Сергій Бабкін, Джамала, Потап і Тіна Кароль.

750507_1_w_570

Ольга Слонь розповіла, що для зйомки "сліпих прослуховувань" команда стилю підготувала понад 150 модних образів для учасників. Головним принципом, яким керувалися стилісти при виборі вбрання, було зберегти і підкреслити індивідуальність кожного учасника проекту. 

750507_5_w_1000

Над створенням зачісок і макіяжу в знімальному павільйоні працювала команда із 10 перукарів і візажистів.

750507_11_w_1000

"Класичний стриманий стиль Сергія Бабкіна дуже подобається жінкам, у його теплих обіймах хочеться залишитися. У картатому класичному костюмі і пісочному гольфі він втілює італійський стріт-стайл", — розповідає Ольга Слонь.

Голос країни-7 (7)

Переможниця "Євробачення-2016", новий тренер Джамала для зйомок "сліпих прослуховувань" обрала білу простору сукню від українського дизайнера ALONOVA, яку стилісти доповнили модним чорним чокером і черевиками на тракторній підошві.

"Я завжди віддаю перевагу українським дизайнерам, і це взаємна любов", — каже Джамала.

Тіна Кароль для "сліпих прослуховувань" "Голосу країни-7" обрала золотисту сукню, оздоблену паєтками і стразами, від англійського бренду Julien Macdonald. Потапа глядачі можуть побачити в класичних чорних брюках і сорочці, доповненій двома масивними золотими ланцюгами і кепкою із зображенням "золотих китів".

Голос країни-7 (6)(2)

Незмінна телепара ведучих "Голосу країни" — Юрій Горбунов та Катя Осадча — як завжди відповідає модним трендам і останнім тенденціям. Юрій виглядає чудово в класичному чорному костюмі, одягненому на білу футболку і доповненому модними браслетами. 

А для Каті Осадчої стилісти обрали приголомшливу чорну сукню від українського дизайнера Рoustovit, напівпрозорий верхній шар якого оголює стрункі ноги телеведучої. Сукню прикрашають квіткові аплікації і милі оборки.