Зіркові скандали
Подобається

СБУ не пустила відомого російського актора в Україну

03/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
СБУ не пустила відомого російського актора в Україну

У п'ятницю, 3 лютого, відомого радянського і російського актора театру і кіно Станіслава Садальського Служба безпеки не пустили в Україну.

Про це сам актор повідомив, написав на своїй сторінці в Інстаграме, передає Корупція. Стар

"Не пускають в Україну, ну і … Не озирайся назад, ти вже не йдеш цією дорогою! Шкода, але це їх вибір, відлітаю на заробітки в цивілізовану країну …", — люто написав він.

1486140823498676

У той же час Садальський також показав своє фото з літака з геолокації в аеропорту "Шереметьєво" в Москві.

На своїй сторінці в Twitter він додав, що в Україні йде "боротьба зі своїм народом".

1486140846372999

"У країну, де йде боротьба зі своїм народом, мене, українця за матері, не пускають", — заявив Садальський.

Як повідомляв MIGnews.com.uа, в Службі безпеки України заявили, що рішення про заборону в'їзду на територію України російському наймита, командиру приватної військової компанії "ПВК Вагнера" ​​Дмитру Уткину не приймала, йдеться в офіційній відповіді СБУ.

Відзначається, що журналісти відправили запит в СБУ з проханням підтвердити або спростувати інформацію про те, що Вагнер відвідував Україну в 2016 році, а також повідомити — чи заборонений Вагнеру в'їзд в Україну. У п'ятницю, 3 лютого, редакція отримала офіційну відповідь, датований він 31 січня.

У документі йдеться: "Станом на 31.01.2017 року рішення про заборону в'їзду в Україну Дмитру Уткину, 1970 року народження, Службою безпеки України не приймалося".