Зірка тижня
Подобається

Нарешті: Віка з НеАнгелів відверто розповіла про свого нового коханого

03/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Нарешті: Віка з НеАнгелів відверто розповіла про свого нового коханого

У програмі "Зірковий шлях", яка виходить в ефір по буднях о 09:15 на каналі "Україна", з ведучими Альоною Вінницькою та Олександром Скічко, солістка групи "НеАнгели" Вікторія зізналася, як змінилося її життя після розставання з коханим, передає Корупція.Стар

Кілька місяців тому учасниця групи "НеАнгели" Вікторія зізналася шанувальникам, що вона розлучилася зі своїм хлопцем. Причиною стала зрада чоловіка. В ексклюзивному інтерв'ю програмі "Зірковий шлях" артистка зазначила, що на цьому етапі життя вона знову закохана і розповіла докладніше про свого нового коханого.

"Чоловік, з яким я зараз перебуваю поруч, не любить те світське життя, той "галас", в якому я живу. Він поважає мій світ, але сам вважає за краще не виходити в світ і уникає камер. Він людина, яка не хоче за рахунок мене стати відомим. І скажу чесно, мені це в ньому дуже подобається", – поділилася з журналістами каналу "Україна" учасниця групи "НеАнгели".

За словами Вікторії, розрив з екс-бойфрендом дуже вплинув на її світогляд, і вона стала інакше дивитися на чоловіків. Співачка вважає, що такий життєвий досвід загартував її дух і допоміг стати уважнішою до своїх бажань. Артистка зазначила, що зараз вона щаслива, але виходити на публіку разом з коханою людиною поки ще не готова.

626087_main 385325749 fgvRfXlxFi0-756x401