Тренди
Подобається

Головний тренд весни 2017: рожевий колір (фото)

03/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Головний тренд весни 2017: рожевий колір (фото)

Мода на рожевий колір повертається нечасто, та зате нестримно охоплює усіх. Захоплення рожевим кольором схоже на масове безумство. Мабуть, жоден колір не викликає таких лютих суперечок: стильно або вульгарно, модно або не модно, носити або не носити?

Рожевий колір вередливий, кокетливий, не проти здатися фривольним, але якщо він входить в моду, то нікого не залишає байдужим, навіть тих, хто раніше в його сторону навіть не дивився, передає Корупція.Стар
 

У рожевому можна бути сексуальною, як Кері Брэдшоу у фільмі "Секс у великому місті", або елегантною, як Жаклін Кенеді в рожевому піджаку від Шанель. Одно можна сказати точно в рожевому кольорі не можна залишитися непоміченою.

Яскравий рожевий колір був особливо популярний в 30-х і 50-х роках XX століття. Кульмінацією яскравого рожевого 50-х років була рожева сукня Мэрилин Монро в кінофільмі "Джентльмени віддають перевагу блондинкам". Відтоді рожевий колір і усі його численні відтінки є присутніми в модному бізнесі.Великий кутюрье Крістіан Диор прославив багато з них : колір "фарфор", колір "иней" і колір "троянда" — на честь улюбленої квітки його матері. Він називав відтінки рожевого кольорами "радості, щастя і жіночності, найніжнішими з усіх кольорів".

Діор говорив: "Кожна жінка повинна мати що-небудь рожеве у своєму гардеробі. Диор був переконаний, що жінка в рожевому виглядає безхмарно щасливою і неможливо жіночною на спотворених вулицях післявоєнного Парижу. І в цьому був терапевтичний ефект рожевого кольору. Він дозволив жінці забути про пережиті жахи і повірити у безтурботно прекрасне майбутнє. І в цьому не було ні вульгарності, ні нудотної солодкості.

Мода на розовый цвет Мода на розовый цвет Мода на розовый цвет Мода на розовый цвет