Новини про зірок
Подобається

Актриса Олена Ксенофонтова перемогла рак

03/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Актриса Олена Ксенофонтова перемогла рак

Незважаючи на необнадійливі прогнози, акторка зуміла здобути перемогу над небезпечною хворобою

Акторка Олена Ксенофонтова відверто розповіла про свою непросту долю. Актриса була дуже відверта в інтерв'ю Андрію Малахову під час зйомок шоу "Пусть говорят", передає Корупція.Стар

Виявилося, кілька років тому Олені діагностували рак головного мозку. Через що утворилася пухлини, Ксенофонтова мучилася від нестерпного болю і пачками вживала знеболююче. Незважаючи на необнадійливі прогнози, акторка зуміла, на щастя, здобути перемогу над небезпечною хворобою.

a171_UB0J8yH ce98df140cdc1e5fc4dba5641c91620c kinopoisk.ru-Elena-Ksenofontova-558168

За деякий час в будинок артистки постукала нова біда. Вона втратила дитину від свого третього чоловіка – Олександра Рижих. Трагедія трапилася через сильний стрес. Пізніше у подружжя все ж таки народилася дочка Софія.

Не так давно доля піднесла зірці серіалу "Готель Елеон" нове випробування. Днями суд виніс Ксенофонтовій вирок. Акторку визнали винною у справі про побиття її чоловіка. Олена була шокована таким поворотом подій. Адже спочатку саме вона подала на чоловіка до суду. За словами Ксенофонтової, вона багато років не могла зважитися "винести сміття" з хати і звернутися в поліцію.