Новини про зірок
Подобається

Який жах, наче кавуни: Кайлі Дженнер знову збільшила груди, а прихильники задумались над її адекватністю (ФОТО)

02/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Який жах, наче кавуни: Кайлі Дженнер знову збільшила груди, а прихильники задумались над її адекватністю (ФОТО)

19-річна Кайлі Дженнер зараз відпочиває в Коста-Ріці з сестрами і бойфрендом, репером Tyga, і регулярно публікує в Instagram знімки в купальнику. Передплатники моделі в коментарях до фото обговорюють нові форми Кайлі, які останнім часом стали ще більш значними — мова йде про грудях молодшої дочки сімейства Кардашьян.

Раніше Кайлі заперечувала той факт, що над її округлостями потрудився хірург: дівчина зазначила, що причина помітного збільшення в обсягах всього лише "певний час місяця". На своїй сторінці у Snapchat Дженнер також поділилася знімком в сукні з глибоким декольте, на якому не можна не помітити предмет обговорення, передає Корупція.Стар

20170130_1kylie 20170139_1111kylie

Буквально два тижні тому передплатники зірки Instagram помітили, що вона вже збільшувала груди в минулому, і зараз виявилося, що округлості Кайлі продовжують збільшуватися.

Кайлі, скільки разів на місяць у тебе "ці" дні?

— запитують передплатники в коментарях.

Kylie-Jenner-Wonderland-Magazine-Richard-Kern-5

Точно зробила операцію, груди не росте за ніч. Ти виглядаєш просто нерозумно, коли намагаєшся приховати очевидне,

— написав інший фолловер.

Кайлі Дженнер не вперше звинувачують у надмірному захопленні пластичними операціями — останній раз громадськість обговорювала п'яту точку 19-річної моделі і прийшла до висновку, що дівчина зіпсувала своє тіло.