Новини про зірок
Подобається

Однією принцесою більше: Меган Маркл вперше розповіла, як їй вдалося підкорити принца Гаррі

02/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Однією принцесою більше: Меган Маркл вперше розповіла, як їй вдалося підкорити принца Гаррі

Акторка зізнається, що завжди із задоволенням готує вдома, якщо в неї вільний вечір

Актрисі Меган Маркл вдалося підкорити серце найжаданішого холостяка Британії, принца Гаррі. Так, в одному з американських телевізійних шоу актриса розповіла, з чого складаються її будні, передає Корупція.Стар

9 11939396_870872916329537_842864246_n

За словами Меган, коли у неї заплановано зйомки, вона прокидається не пізніше 4:45 ранку і відразу ж випиває склянку теплої води з лимоном. Потім займається йогою, після чого снідає, як правило, вівсяною кашею з бананами і сиропом з агави. На знімальному майданчику актриса обідає (салат з куркою або індичкою), а в перервах між дублями перехоплює яблуками з мигдальним маслом і зеленим смузі. Увечері Меган може побалувати себе пастою. Наречена принца Гаррі жартує, що замість всіх десертів світу обере гарне, витримане часом червоне вино.

wccy362

Крім того, Меган Маркл визнається, що завжди із задоволенням готує вдома, якщо в неї вільний вечір. Крім низькокалорійного соусу для пасти з цукіні серед її фірмових страв також найніжніші яловичі стейки. Можливо, саме завдяки кулінарним талантам 35-річній актрисі і вдалося прокласти шлях до серця переконаного холостяка з Британії.