Зіркові скандали
Подобається

Обмоталася фольгою і пішла… Іванка Трамп обурено відреагувала на критику своєї «розкішної» сукні (ФОТО)

02/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Обмоталася фольгою і пішла… Іванка Трамп обурено відреагувала на критику своєї «розкішної» сукні (ФОТО)

Плаття дочки президента США наробила стільки шуму, що журналісти порівняли його з Уотергейтським скандалом, закінчилися відставкою президента країни Річарда Ніксона. Представники ЗМІ навіть придумали спеціальний термін для цієї історії – gowngate, що в перекладі означає "платтяегейт".

Нагадаємо, в минулі вихідні Іванка Трамп опублікувала в Instagram фотографію, зроблену під час одного зі світських заходів. На знімку вона стоїть у сукні Carolina Herrera срібного кольору, вартістю п'ять тисяч доларів. Цей наряд став черговим приводом для публічного осуду закону, прийнятого Дональдом Трампом минулого тижня і забороняє мігрантам семи країн в'їзд на територію США, передає Корупція.Стар

u uu uuu

Користувачі соцмереж порівняли доньку президента з біженцями, прикриваючихся накидками такого ж кольору, як сукня Іванки. Дружина Джареда Кушнера не стала видаляти нещасливу фотографію з мікроблога, але переживає через скандал. Західна преса стверджує, що Іванка прокоментувала ситуацію, сказавши, що відчуває себе жахливо і надалі не допустить повторення подібного.