Новини про зірок
Подобається

Ніхто і не підозрював що вона таке пережила! Наталі Портман вперше розповіла чому так боїться голоду

02/02/2017     Автор: Ігор Нагорний
Ніхто і не підозрював що вона таке пережила! Наталі Портман вперше розповіла чому так боїться голоду

Наталі Портман і її чоловік Бенджамін Мільпьє готуються до швидкої появи на світ другої дитини

Наталі Портман розповіла про свою другу вагітність, а точніше про те, як змінилися її звички. Несподівано для самої себе актриса стала буквально одержима думками про їжу, передає Корупція.Стар

"У мене виникає панічна боязнь того, що під час якихось заходів чи зйомок я не зможу поїсти того, що мені захочеться. Тому тепер перед походом куди-небудь я намагаюся з'їсти тарілку млинців, вегетаріанський бургер або щось ще, що я люблю", – розповіла Наталі на вечірньому шоу Джиммі Кіммела.

1 11

Крім занепокоєння про їжу у неї не виникає ніяких нав'язливих ідей або дивних бажань. Наталі, навпаки, відчуває себе абсолютно нормально, а от оточуючі ставляться до неї з надмірною турботою, що не сильно подобається актрисі.

"Люди стали дуже обережні зі мною. Іноді беруться допомогти в якусь нісенітницю, кажучи: "Ой, ви не повинні вставати!". Але я до сих пір можу самостійно вставати зі стільця! Мабуть, єдина поступка, яку я готова прийняти через вагітність, – прохід в туалет без черги", – розповіла Наталі.

111

Наталі Портман і її чоловік Бенджамін Мільпьє готуються до швидкої появи на світ другої дитини. Первісток пари народився 14 червня 2011 року. Зірки назвали сина Алеф Портман-Мільпьє.