Новини про зірок
Подобається

Волосся дибки стає! Люди приголомшені від подробиць про життя 19-річної дівчини актора Венсана Касселя (фото)

31/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
Волосся дибки стає! Люди приголомшені від подробиць про життя 19-річної дівчини актора Венсана Касселя (фото)

Колишній чоловік Моніки Беллуччі старший за дівчину на 31 рік

На минулому Тижні моди в Парижі на показі Jean Paul Gaultier по подіуму вперше пройшлася модель Тіна Кунакі. Цій екзотичній красуні всього 19 років, і про неї поки мало що відомо. На відміну від її коханого, 50-річного французького актора Венсана Касселя, передає Корупція.Стар

1485777533 1485777554 1485778026-1024x698

До речі, Кассель старше дівчини на 31 рік. Вони разом вже півтора року, а ось у колишньої дружини актора (з якою він розлучився чотири роки тому), Моніки Беллуччі, за цей час так і не з'явилося офіційного залицяльника.

Її улюблене місто – Мадрид. У 15 років вона переїхала туди вчитися до французького ліцею, незважаючи на те що зовсім не знала іспанської мови.

У дитинстві Тіна професійно займалася плаванням, але після травми зав'язала зі спортом.

У вісім років Кунакі почала кар'єру моделі. Батьки були категорично проти такого захоплення дочки і вважали, що вона для цього ще занадто маленька. Тіна знімалася для таких брендів, як Roxy, Billabong і Quicksilver.

Першу порцію слави дівчині приніс кліп французької виконавця Метта Покора на пісню Belinda, який розлетівся по Інтернету в 2016 році.

Перші спільні фото Тіни з Венсаном Касселем з'явилися в ЗМІ в серпні 2015 року – тоді актор відпочивав з моделлю на Ібіці. Ми були впевнені – це ненадовго, надто вже велика різниця в віці.

Про те, як вони познайомилися, Тіна не розповідає. Каже, що "просто виявилися в один і той же час в одному і тому ж місці" і всупереч усьому, що про них говорять, зустрілися вони набагато раніше, ніж влітку 2015-го.

Стосунки з Касселем дівчина не афішує, але і не приховує. В її Instagram періодично з'являються спільні фото з бойфрендом, а їх перший вихід у світ відбувся в листопаді 2016 року – тоді пара прийшла на вечірку Victoria's Secret.

У Тіни є одна шкідлива звичка – вона курить, але Венсан до цього, судячи з усього, ставиться спокійно – сам він курить уже багато років.

Кунакі – дуже життєлюбнв людина, вона вважає за краще не будувати планів на далеке майбутнє. Коли хтось збирається її провідати, дівчина завжди відповідає: "Ти, звичайно, можеш купити квиток, але не впевнена, що буду тут завтра".