Новини про зірок
Подобається

Невже вона така? Аніта Цой потрясла всіх знімком без макіяжу (ФОТО)

31/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
Невже вона така? Аніта Цой потрясла всіх знімком без макіяжу (ФОТО)

Шанувальники залишилися під враженням від зовнішності співачки.

Аніта Цой не соромиться показувати шанувальникам своє справжнє обличчя. Напередодні співачка поділилася фото, на якому з'явилася без макіяжу. Свіжий і молодий вигляд 45-річної артистки викликав захоплення у її шанувальників. Треба зазначити, що, за словами Цой, поки вона не вдавалася до послуг пластичних хірургів. При цьому Аніта виглядає на десять років молодше свого реального віку, повідомляє Корупція.Стар

«Дуже красива! Більше фото в натуральному вигляді!», «Дуже справжня фотографія , задумлива красуня», «Така природна, красива, справжня» — написали Аніті.

41

Крім дотримання правил здорового харчування і занять у спортзалі, співачка уважно стежить і за своїм душевним рівновагою. Ймовірно,саме гармонія з собою допомагає Цой переживати постійний стрес на роботі бесселдно. 

c7e7ff0eb39865b7478e20ec9578ef1f

«Як рідко ми знаходимося наодинці з собою. Мені здається, чи ми розучилися чути биття власного серця і свої думки? Ми забули, що таке внутрішній спокій? Ми розгубили в гонці за виживання чуйність, тремтливість, здатність просто розслабитися і споглядати? Безумовно, ця фотографія — алегорія. Але, як вона точно передає стан, про який я зараз пишу.