Новини про зірок
Подобається

Фанати в шоці, це просто жахливо: Анна Калашникова сильно постраждала в результаті помилки пластичного хірурга (ФОТО)

31/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
Фанати в шоці, це просто жахливо: Анна Калашникова сильно постраждала в результаті помилки пластичного хірурга (ФОТО)

Анна Калашникова кілька днів тому лягла в клініку для того, щоб збільшити свій бюст 4 розміру. Зараз операція вже позаду і попереду модель чекає період реабілітації. Як виявилося, рішення моделі зробити пластичну операцію не було спонтанним. Вона не могла зважитися лягти під ніж хірурга цілих шість років. Це було викликано тим, що багато років тому Калашникова постраждала від іншої невдалої пластичної операції.

«Після невдалої операції в Лондоні я нікому не вірила, не вірила, що можуть виправити мою ситуацію. У Лондоні після операції мені сказали що не змогли поставити імплант під м'яз і поставили під залозу, і імплант взяли круглий замість анатомічного. Це все категорично мені не підходило, не підходило моєї комплекції, імплант виглядав неприродно, давав контурорование в зоні декольте і тп. Доводилося ретельно маскуватися одягом і підбирати правильні купальники…» — розповіла Ганна, передає Корупція.Стар

41

Ганна дуже рада тому, що, через багато років, знайшла все-таки лікаря, який зміг виправити помилку попереднього хірурга. Найближчі два тижні у моделі буде період відновлення. «Відкрию секрет — працюю зараз на 2 піснями і так хочу швидше засісти на студії за записом! Але два тижні поки буду перебувати в стані овоча, руки не піднімати, помити голову не самої, різко рухатися не можна, співати теж!» — поділилася Ганна.

 33695 kalashnikova03-580x580 Анна-Калашникова

До речі, якщо Калашникова мріяла збільшити свій бюст, то Альона Водонаєва не так давно зробила операцію зі зменшення грудей. Телеведуча зізналася, що операція стала вимушеною, так як у неї почалися сильні болі в спині.