Новини про зірок
Подобається

Премія Гільдії кіноакторів США: Джеймс Марсден представив свого 15-річного сина

30/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
Премія Гільдії кіноакторів США: Джеймс Марсден представив свого 15-річного сина

Діти знаменитостей: син актора Джеймса Марсдена розповів про своє захоплення

Актор Джеймс Марсден, відомий роллю в трилогії "Люди Ікс", відвідав церемонію вручення премії Гільдії кіноакторів США. А опинився він на ній не один, а зі своїм 15-річним сином Джеком, передає Корупція.Стар

s

Актор в основному не з'являється на публіці з дітьми, а тут така рідкість. Звичайно, журналісти не упустили можливо дізнатися про принципи виховання сина у Джеймса. На що актор відповів, що його син досить самостійний у всіх питаннях і не має потреби в порадах:

Він відмінний хлопець і не потребує моїх порад. Буває, що я сам іду до нього за допомогою. Єдине, що я йому кажу, так це те, що важливо залишатися вірним собі, поважати оточуючих і бути порядним

поділився Марсден.

77

Також журналісти вирішили дізнатися у Джекі, чим він захоплюється і займається. Як з'ясувалося, стопами батька він не пішов. Поки його цікавить тільки музика. Весь свій вільний час він присвячує їй.

До слова, всі твердять про схожість Джеймса Марсдена з його сином. Відзначимо, що у нього ще є 11-річна дочка Мері Джеймс і 4-річний син Вільям Лука.