Новини про зірок
Подобається

От розігнався: Колишній стиліст Гвен Стефані намагається відсудити у співачки 25 млн доларів

30/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
От розігнався: Колишній стиліст Гвен Стефані намагається відсудити у співачки 25 млн доларів

Річард Моррілл, який раніше працював у Гвен стилістом, подав до суду не тільки на співачку, а й на Фаррелла Вільямса

Гвен Стефані несподівано опинилася в центрі судового скандалу: колишній стиліст співачки намагається відсудити у неї 25 мільйонів доларів, стверджуючи, що вона скопіювала одну з його пісень для запису свого хіта "Spark the Fire", що вийшов в 2014 році, передає Корупція.Стар

x

Якийсь Річард Моррілл, який раніше працював у Гвен стилістом, подав до суду не тільки на співачку, а й на Фаррелла Вільямса, який взяв участь у записі "Spark the Fire", а також на продюсера Стефані, звинувачуючи його в тому, що той не запобіг плагіату.

xxx

Стиліст стверджує, що в далекому 1998 році передав Гвен запис пісні "Who's Got My Lightah" своєї групи L.A.P.D. – і співачка через роки нібито скопіювала приспів цієї пісні, змінивши слова з "Who's got my lightah?" на "Who's got the lighter? Let's spark the fire". Позивач наполягає, що ритм, мелодія і бекграунд-музика приспіву пісні Гвен практично ідентичні "Who's Got My Lighter" і обидві пісні виконуються в однаковій тональності. Тепер Моррілл вимагає, щоб Гвен Стефані заплатила йому 25 мільйонів доларів, а також перерахувала весь прибуток від продажів свого хіта і оплатила судові витрати.