Плітки
Подобається

Надія Мейхер «зрадила» чоловіку з підопічним Лободи (ФОТО)

30/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
Надія Мейхер «зрадила» чоловіку з підопічним Лободи (ФОТО)

Нателла Крапівіна представила психологічну драму з репером GADAR і Надією Мейхер в головних ролях, передає Корупція.Стар

У дебютному відео на гучний трек "Не плач" молодий артист GADAR постав в образі самотнього романтика. Цього разу Нателла Крапівіна створила чоловіче відео, яке виділяється своїм характером серед надміру гламуру. Брудні простирадла, тісні нетрі і зведений курок – робота сповнена евфемізмів і напівнатяків.

Вихований за законами вулиці і оточений суворими умовами виживання, головний герой відчайдушно намагається виконати свою мрію, кидаючись з крайності в крайність: вдень він працює охоронцем, а ночами пише пісні і вірші.

43_main_new.1485774177

До фінального кадру режисер тримає інтригу, навмисне розділивши відеоряд на п'ять мізансцен. У центрі уваги класична партія "він і вона", проте головні герої живуть в полярних світах.

У кліпі GADAR "Не плач" Нателла Крапівіна робить відсилання до культового роману Чака Паланіка "Бійцівський клуб", алегорично зіставляючи любов – ринг. У боротьбі за мрію головного героя відправляють в нокаут.

"Для мене велика честь працювати пліч-о-пліч з командою професіоналів. Мої слова подяки Нателлі Крапивиній і Світлані Лободі за можливість зберегти свою самобутність в кадрі і музиці, а харизматичній і чарівній Надії Мейхер – за артистизм і слова підтримки на знімальному майданчику. Мені здається, у нас вийшло глибоке і чесне відео", – прокоментував GADAR.