Новини про зірок
Подобається

Фанати приголомшені: Лідія Таран розповіла шокуючу правду про стосунки з екс-чоловіком Доманським

30/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
Фанати приголомшені: Лідія Таран розповіла шокуючу правду про стосунки з екс-чоловіком Доманським

Ведуча зізналася, що "історія закінчилася і це на краще".

Зірка телеканалу 1+1, куратор ініціативи "Здійсни мрію" Лідія Таран, яка нещодавно увійшла до рейтингу найкрасивіших людей України за версією журналу Viva!, з'явилася на обкладинці глянцю "Караван историй", передає Корупція.Стар

Це перші знімання телеведучої за довгий період, адже події в країні та допомога дітям, яка захопила Лідію, розставили свої пріоритети.

184aa81b582eaf2c88a1ccc2ebdc503e

У щирому інтерв'ю зірка ТСН розповіла читачам свої особисті новини, що зазвичай залишаються за кадром, зокрема, про минулі роки та плани на майбутнє, про те, як вдалося вибудувати стосунки з батьком доньки Василинки Андрієм Доманським і, звичайно, про грандіозний проект "Здійсни мрію", який допомагає втілити в реальність мрії важкохворих дітей.

"У школі я почувалася дуже дискомфортно. Однокласники зі мною не розмовляли, думаю, я була і одягнена якось бідно, та й взагалі, не сильно їм цікава", — ділиться спогадами Ліда, яка, до речі, навчалася у важкі для країни роки.

В інтерв'ю Ліда вперше відкрито говорила і про особисте життя. Вона поділилася з читачами статусом стосунків з колишнім чоловіком Андрієм Доманським, його спілкуванням з дочкою Василиною.

"На якомусь етапі ми були важливими і потрібними людьми одне для одного, але історія завершилася, і це на краще", — сказала Лідія.

c738584bfdedee80ddda32281420a0b7

Звісно, розмова з Лідією не могла не торкнутися її масштабної благодійної діяльності. Останні 8 місяців Таран є куратором великого благодійного проекту "Здійсни мрію", присвячуючи свій час здійсненню мрій важкохворих дітей, для яких кожний прожитий день – це диво.

"За півроку ми здійснили 21 мрію. За планом проект "Здійсни мрію" має перетворитися у всеукраїнський рух. Також є надія стати партнером світового фонду Make-А-Wish", — прокоментувала Лідія.

Ведуча також поділилася сподіваннями на жіноче щастя та кохання.

"У мені закладена і материнська плата, і батьківська програма, і, звичайно, бажання жити в любові і бути в парі – це найприродніший стан", — каже Лідія. "Я, знаєте, неідеальна жінка.  Але й ідеального чоловіка не чекаю. Проте вірю в те, що "моя людина", безумовно, існує, просто ми ще не зустрілися, час не настав", — додала телеведуча.