Новини про зірок
Подобається

Дочка Віри Брежнєвої закохалася в соліста нової групи Меладзе (ФОТО)

30/01/2017     Автор: Яна Романська
Дочка Віри Брежнєвої закохалася в соліста нової групи Меладзе (ФОТО)

— Мені заздрять всі дівчата! — хвалиться 15-річна Соня передає Коррупція.Стар.

Головними зірками московської прем'єри анімаційного фільму «Балерина» стали бойз-бенд Костянтина МЕЛАДЗЕ «MBAND», який записав для мультика саундтрек, і 15-річна падчерка композитора, дочка його дружини Віри Брежнєвої Соня, яка озвучувала головну роль.

Соня — старша дочка Віри Брежнєвої від цивільного шлюбу з українським політиком Віталієм Войченко. Після їхнього розлучення співачка, як відомо, вийшла заміж за бізнесмена Михайла Кіпермана, і у них народилася спільна дівчинка Сара.

Соня ж взяла прізвище вітчима, а після того, як півтора роки тому мама сходила в загс з композитором Костянтином Меладзе, добавила й  собі і його відоме прізвище. Так що тепер у соцмережах дівчина підписується не інакше як Кіперман-Меладзе.

Крім занять у звичайній школі, Соня захоплюється кінним спортом і грою на фортепіано, а також бере додаткові уроки математики. Літо вона проводить в літньому таборі в Нью-Йорку, де вчиться на курсах кіномайстерністі. Також пробує себе на подіумі і в результаті навіть стала обличчям чергової колекції російського дизайнера Белли Потьомкіної.

На прем'єрі французького анімаційного фільму «Балерина», головну героїню якого вона озвучила по-російськи, Соня весь вечір тусувалася з хлопцями групи «MBAND».

— Яке ми маємо відношення до балету? Ніякого, але ми знаємо страшне слово — пуанти! — Веселилися хлопці. — А Сонечка в нашій команді давно. Можна сказати, вона наш талісман, наша Білосніжка, а ми — її гноми.

На вечірці автор цих рядків помітила, що дівчинка рівно спілкується з Анатолієм Цоєм і Микитою Кіоссе, зате коли зустрічається очима з третім солістом — Артемом Піндюрой, між ними ніби пробігає електричний струм. Дівчина так і горнулася до Піндюри — то вставала перед ним на коліна, щось жваво обговорюючи, то плюхалися прямо на підлогу, не звертаючи уваги на умовності.

Сама ж Соня, виглядаючи в коридор, де зібралися сотні верескливих прихильниць Мальчукової поп-групи, філософськи помічала:

— Я розумію, що мені зараз заздрять усі дівчата — будь-хто б хотіла опинитися на моєму місці. Так я і сама собі, чесно кажучи, заздрю.

Зрозуміло, що в 15 років про якісь серйозні стосунки говорити рано, хоча, за визнанням самої дівчинки, вона — натура романтична і пристрасна. Так, минулого літа активно постила на своїй сторінці в соцмережі фотки з відпочинку в Італії, де в містечку Форте-Дей-Мармі проводила час в компанії юного американця на ім'я Хоук Круберт. І запевняла, що мама не проти їхніх стосунків. Але, схоже, це захоплення швидко розтануло, як середземноморський туман.

Що ж стосується 26-річного Артема Піндюри, не дивно, що голову він може закрутити будь-хто. Родом він, як і Соня, з України, з дитинства займався музикою. Життя його кардинально змінилася в 2014 році, після того як Тьома взяв участь в телешоу «Хочу до Меладзе». Хлопець не тільки став одним з переможців проекту, а й отримав можливість продовжити кар'єру в складі нової групи. Сьогодні «MBAND» на піку популярності.

2

У минулому році вони стали учасниками реаліті-шоу «Наречена для« MBAND », де Артем, Микита і Анатолій вибирали собі супутниць. Кастинг на шоу пройшов з аншлагом, спробувати своє щастя з'їхалися тисячі дівчат. За підсумками конкурсу Артем зупинив тоді вибір на східній красуні Шахсане Аткамовой, яка заради нього прилетіла з Узбекистану. Але ні до чого серйозного ці відносини не привели.

Про особисте життя молодого виконавця відомо небагато. За визнанням самого Артема, він був недовго одружений, але дружина не розділила його прагнень стати відомим співаком, і вони розлучилися.

До слова, Піндюра не тільки співає, а ще й пише музику і тексти пісень. Наприклад, вірші до найпопулярніших хітів його групи «Вона повернеться» і «Дай мені» — справа його рук (правда, в співавторстві з Костянтином Меладзе). Так що якщо коли-небудь Артем поведе подорослівшу Соню під вінець, то виграє від цього альянсу все. Соня знайде супутника життя, а сімейний шоу-бізнес Брежнєвої — Меладзе — нового учасника.