Зірка тижня
Подобається

«Це було важко, але неймовірно ефективно»: супер-мама Сніжана Єгорова зізналася в своїх секретах краси

29/01/2017     Автор: Яна Романська
«Це було важко, але неймовірно ефективно»: супер-мама Сніжана Єгорова зізналася в своїх секретах краси

Зоряний спосіб життя: супер-мама Сніжана Єгорова ділиться секретами краси.

Сніжана не тільки талановита актриса і телеведуча. Вона дивовижна особистість, з якої хочеться брати приклад, передає Корупція. Стар

Єгорова ніколи не здається і прагне досягти кращих результатів у всьому, чим би не займалася.

Вона успішна в роботі, але головним досягненням життя все ж вважає свою родину. У професійної мами, як вона сама себе називає, п'ятеро дітей (Анастасія — 24 роки, Олександра — 19 років, Андрій — 10 років, Аріна — 6 років, Іван — 4 роки) і вже двоє онуків!

10361979_615626408573031_633969156169060973_n

Сніжана запевняє, що діти зовсім не заважають кар'єрі, хоча зізнається, що її день розписаний буквально по хвилинах.

"Іноді я відчуваю себе диспетчером, який одночасно запускає в небо літаки, продумує графіки руху поїздів, а в перервах на обід ще продає квитки на автобус", — сміється ведуча і додає, що, незважаючи на таку завантаженість, відчуває себе щасливою.

Як же їй вдається все встигати і при цьому чудово виглядати, 44-річна знаменитість розповіла нам.

new_image_300

У Сніжани прекрасна фігура, хоча спортом ведуча не займається. Вся справа — в хорошій генетиці і улюбленій роботі.

"Моя професія так мене захоплює, що іноді я зовсім забуваю поїсти. Можу кілька днів жити одними перекушуваннями фруктів, — зізнається Єгорова. — І взагалі я не ненажера. Напевно, саме через мою байдужість до їжі зайві кілограми не відкладаються".

Правда, був період, коли Сніжана сильно поправилася, і, щоб повернути колишню форму, довелося докласти чималих зусиль.

"Це сталося після четвертих пологів. Я набрала понад 10 кілограмів, — згадує вона. — Врятувала мене тоді авторська дієта від відомої української гімнастки Катерини Серебрянської (мені привозили готову їжу), а також цілий комплекс масажів, які я регулярно робила у професіоналів".

new_image2_288

За красу зірка вдячна генам і роботі.

До речі, масаж — улюблена процедура Єгорової. "Масажі допомагають привести м'язи в тонус, зняти больові відчуття, підтягнути шкіру і навіть трохи схуднути, — розповідає ведуча.

— Тільки, щоб побачити результати, їх потрібно проходити курсами і обов'язково вибирати потрібну саме тобі техніку. Мені, наприклад, дуже подобається класичний масаж. Іноді я також проходжу антицелюлітні програми. Зізнаюся, це дуже боляче, але неймовірно ефективно".

30aae624d289e05c01180393eb21a6ce_egor390151_299644696837872_1366113527_n

Влітку Сніжана займається плаванням, правда, вважає за краще не задушливі басейни, а відкрите море.

Єгорова дотримується здорового раціону. "По-іншому і бути не може! Адже фактично 25 років я була або вагітна, або годувала дітей грудьми, — каже Сніжана. — Наш холодильник завжди сповнений свіжою якісною домашньою їжею. Діти повинні отримувати повноцінну їжу, я за цим ретельно стежу".

Сама ведуча намагається харчуватися три рази в день без перекусів, а вечеряти завжди за три години до сну. Сніданок і вечеря повинні складатися з продуктів, які не мають високого глікемічного індексу (наприклад, коричневий рис, цільнозерновий хліб), а ось на обід можна з'їсти все, що душа забажає.

"Дотримуватися такої системи, на жаль, не завжди виходить, але в будь-якому випадку основу мого раціону становить корисна їжа", — запевняє Єгорова. Але, як і у всіх правилах, в цьому є винятки.

 

new_image4_199
"Зараз відкрилося багато пекарень, в яких випікають хрумкі ароматні багети. Я їх обожнюю, — зізнається знаменитість. — А ще не уявляю свого життя без цукерок "Гулівер". Оскільки я вже давно відмовилася від цукру в чистому вигляді, іноді можу дозволити собі ці солодощі".


Виключила Єгорова багато років тому також міцні алкогольні напої. Єдине, що вона дозволяє собі зараз, — келих шампанського або білого сухого вина. "Був період, коли я зовсім не вживала червоне м'ясо, — розповідає зірка. — Зараз можу їсти шашлики з телятини або яловичини, але перевагу все-таки віддаю птиці та риби".


Періодично вона відвідує салони краси. "Роблю такі підтримувальні процедури як біоревіталізація або плазмоліфтінг, — говорить знаменитість. — Але все ж більше люблю домашній догляд. У мене безліч легких кремів з трав'яними і квітковими ароматами, якими я регулярно користуюся".

А ось до "бабусиних" секретам краси Сніжана ставиться з побоюванням. "Моя бабуся ніяких рецептів мені не передавала, а рецепти інших бабусь я не ризикну застосовувати на собі, — віджартовується вона.


— А якщо серйозно, то я вважаю за краще перевірені методи. Краще знайти професіонала і отримати у нього консультацію, ніж займатися експериментами".


Секрет щастя, на думку Сніжани, у внутрішній гармонії. "Всі проблеми є в голові людини. Можна підкоригувати фігуру, змінити зовнішність за допомогою пластичної хірургії, але це не дасть ніякого результату, якщо ви внутрішньо не відчуваєте себе красивими, — впевнена ведуча.


— Головне — не те, який одяг ми одягаємо на своє тіло, важливо, який одяг ми одягаємо на свою душу". Саме тому Єгорова радить кожній людині шукати свою родзинку, а кожній жінці — відчути радість материнства.