Новини про зірок
Подобається

Під хіти 90-х Бузова «потрясла булками» разом з дружинами футболістів(ВІДЕО)

29/01/2017     Автор: Яна Романська
Під хіти 90-х Бузова «потрясла булками» разом з дружинами футболістів(ВІДЕО)

Російська телеведуча Ольга Бузова, якій 20 січня виповнився 31 рік, продовжує відзначати день народження і приймати подарунки. Чергове торжество пройшло в Мадриді: зірка зняла ресторан і відірвалася під хіти 90-х з дружинами футболістів, повідомляє Корупція.Стар.

Невідомо, що штовхнуло колишню ведучу шоу "Дом-2" відзначати день народження в четвертий раз. Для свята вона вибрала заклад, розташований в самому центрі Мадрида.

"Я щаслива людина, адже стільки багато людей щиро мене люблять і бажають привітати! Чекаю своїх дівчаток", — написала зірка в соціальній мережі Instagram.

Примітно, що серед гостей свята виявилися, дружини футболістів — Марія Погребняк, Аліна Хомич, Анастасія Денисова, Лариса Павлюченко і Марина Шишкіна. Самі спортсмени, якщо і були присутні на торжестві, в об'єктиви камер не потрапили.

Потрапили на вечірку і співачки Олена Темнікова і Ольга Орлова. А проходило торжество під запальні хіти 90-х у виконанні неповторною Лади Денс, яка цілу годину демонструвала публіці свої видатні вокальні здібності.

1

Судячи з фотографій, самої запальною частиною свята стала лезгинка під пісню у виконанні Ольги Бузової. Такий подарунок іменинниці піднесла одна з її подруг.

Нагадаємо, до цього зірка встигла відзначити день народження в Грозному. За визнанням телеведучої, там вона залишила своє серце.

"Моє перше знайомство з приголомшливим містом. Щаслива нарешті побувати тут і відчути всю пишність цього казкового місця", — писала вона в соціальній мережі Instagram.