Новини про зірок
Подобається

Ані Лорак запропонували записатися на курси фотошопу

29/01/2017     Автор: Яна Романська
Ані Лорак запропонували записатися на курси фотошопу

Ані Лорак дуже любить на своїх сторінках в соцмережах викладати знімки з відпочинку, демонструючи свою «бездоганну» фігуру, однак кмітливі користувачі швидко вивели співачку на чисту воду, передає Коррупція.Стар.

Користувачі розмістили знімки Лорак в купальнику і вказали ті місця, де співачка спробувала приховати огріхи фігури за допомогою фотошопу, проте зробила вона це дуже невдало — на фото видно, що знімки відредаговані новачком в фотошопі.

Нещодавно співачка відпочивала на Кубі, і, судячи з усього, вона ще перебуває на острові Свободи, звідки і ділиться з підписниками пікантними знімками. У мікроблозі українська артистка розмістила фотографію, на якій вона позує в чорному купальнику на тлі дерева.

2

Чомусь у Лорак виявилася «друга рука» і «накладне волосся», трохи зменшилися розміри стегон і талії. Стрілками користувачі вказали місця, де було редагування і порадили Лорак не ганьбитися, а пройти курс фотошопу.

3

Також був опублікований і інший знімок, зроблений трохи раніше. На ньому видно, що артистка скоригувала лінію талії і стегон.