Новини про зірок
Подобається

Відпочинок Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна. Цікаві фото

28/01/2017     Автор: Яна Романська
Відпочинок Тоні Матвієнко і Арсена Мірзояна. Цікаві фото

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко вирушили в романтичну подорож в Буковель. Після насичених гастрольних турів, які напередодні Нового року були у кожного з них, пара вирішила відпочити, передає Корупція.Стар.

Для зимових канікул Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян вибрали катання на лижах і сноубордах, відправившись в Буковель. Не обійшлося і без імпровізованій фотосесії.

«Я катаюся на лижах досить давно, але вперше була довгострокова пауза (через вагітність) і я хвилювалася, що все забулося, — розповідає Тоня Матвієнко. — Мені вистачило 10 хвилин, щоб згадати що до чого і вже можна набирати швидкість і пробувати себе на «чорних» гірках. На цей раз вдалося взяти з собою старшу дочку Уляну, яка заслужила цю поїздку. Для неї минулий рік був активний: закінчувала школу, вступала до університету, а особливо допомагала мені з Нінусіком (молодша дочка), коли я була на гастролях. У нас тут велика компанія! Активний відпочинок заряджає і відновлює, особливо у нас — в Карпатах. Мої легені наповнені чистотою і готові до нових гастролей в цьому році ».

4 2 3