Новини про зірок
Подобається

Це трапиться вже так скоро: Арсен Мірзоян розповів, коли відбудеться їхнє весілля з Тонею Матвієнко

28/01/2017     Автор: Яна Романська
Це трапиться вже так скоро: Арсен Мірзоян розповів, коли відбудеться їхнє весілля з Тонею Матвієнко

Урочисту подію закохані запланували на літо.

Українська зіркова пара Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко, яка розповіла про весілля своєї мрії, одружаться вже влітку, передає Корупція. Стар

Про це розповів наречений Арсен Мірзоян. За його словами, Тоня вже назвала дату весілля, тож чекати лишилося усього півроку. 

До слова, освідчився Мірзоян ще минулого року під час свого концерту. Однак тоді Тоня не захотіла святкувати, оскільки рік був високосний.

17bf613d4971b02aee6f413f901133b5

"Я в Інтернеті скачав покроково, куди йти, де брати довідку, куди потім їхати. Все оформлено. Я освідчувався, але в минулому році Тоня не хотіла весілля, оскільки рік був високосний. Не хоче, ну й добре! 

А в цьому році — так. Тоня навіть назвала дату, так що не хвилюйтеся, все буде, і по секрету скажу, що це станеться влітку, але без будь-якого галасу — ми обидва хочемо тихе сімейне свято", — розповів Мірзоян, пише "КП" в Україні".

Також Арсен зізнався, що називати Ніну Митрофанівну, маму Тоні, тещею у нього не повертається язик.

17

"У наших стосунках немає відчуття, що ми зять і теща. Ми творча сім'я, всі артисти, у нас все трохи інакше. І, розумієте, називати тещею Ніну Митрофанівну, легенду української музики, просто язик не повертається", — поділився артист.

За словами Мірзояна, у їхній родині не буває конфліктів, а якщо й виникають, то дуже швидко вирішуються.

matviyenko_mirzoyan

"У нас в родині сварки заборонені. Все вирішується швидко. Та й не той у нас вік, щоб лаятися. Якщо сварка і починається, то швидко закінчується", — підтвердив співак.

Нагадаємо, нещодавно Тоня Матвієнко показала маленьку донечку в її перший день народження. Дівчинці виповнився рік.