Неймовірна сила ароматів: ці фрукти зроблять вас енергійними, а ваше тіло струнким

27/01/2017     Автор: Яна Романська
Неймовірна сила ароматів: ці фрукти зроблять вас енергійними, а ваше тіло струнким

Ці аромати можуть допомогти скинути вагу.

Аромамасла грейпфрута, апельсина і лимона здатні не тільки підняти настрій, але і зарядити енергією на весь день, а також можуть допомогти скинути вагу, передає Корупція. Стар

Про це розповіла лікар Вікторія Савицька.

5

Буває таке, що ввечері після складного дня не виходить заснути, а вранці сил піднятися з ліжка просто немає.

Фахівці кажуть, що прекрасно впоратися із занепадом сил і надати бадьорості може аромат лимона.

Тому його добре використовувати для ранкових процедур. Використовуйте аромалампу упродовж 20-25 хвилин, поки збираєтеся на роботу, і бадьорий настрій упродовж дня вам гарантований.

Без названия (1)

«Підійде як аромамасло, так і звичайна подрібнена цедра. Таким же дією володіє і цедра інших цитрусових. Наприклад, запах апельсина не тільки тонізує, але і прекрасно піднімає настрій.

А грейпфрут  ще й знижує апетит, тому на цей аромат варто звернути увагу тим, хто намагається схуднути», — каже лікар.

Без названия

Якщо ж мова йде не про поганий настрій та втому, а про хронічну апатію і пригніченість, варто запастися також декількома іншими ароматами. Так, ніжний аромат герані заспокоює психіку, піднімає настрій і знімає стрес.

23

Крім того, він зніме сонливість, пригніченість, апатію. Тому експерти радять частіше використовувати його в ароматерапії при поганому настрої і втомі, що накопичилася. Достатньо всього 3 крапель в аромалампі, щоб підбадьоритися.

«Чи допоможуть в боротьбі з депресією і свіжі весняні аромати. Наприклад, жасмину, який асоціюється з травнем, теплим сонечком і затишком. Його рекомендується застосовувати для приготування розслаблюючих ванн з сіллю і аромамаслами.

Тільки пам'ятайте, що масло в воді не розчиняється, тому, перш ніж додати його в теплу ванну, треба змішати кілька крапельок з морською сіллю.

Олія жасмину також м'яко стимулює діяльність головного мозку, усуває апатію і погані думки», — говорить експерт.