Новини про зірок
Подобається

Кров, клітка і страждання: Настя і Потап представили «дорослий» кліп. Такого вони ще не витворяли

27/01/2017     Автор: Яна Романська
Кров, клітка і страждання: Настя і Потап представили «дорослий» кліп. Такого вони ще не витворяли

"Це доросла і глибока робота, в яку ми вклали всі свої переживання", — говорить Настя.

 Потап і Настя презентували кліп на нову пісню "Я …… Я", передає Корупція. Стар 

Палке музичне послання "Я …… Я" символізує початок нового творчого десятиліття групи і представлено в новому для "Потапа і Насті" стилі.

Менше за добу кліп вже переглянуло понад 150 тисяч користувачів.

umamy1

Для відтворення художньої концепції були використані спеціальні технічні елементи. Важлива роль відведена величезному екрану, наданому для зйомок українською компанією, яка працює як світлодіодний прилад.

На ньому з'являються різні символічні зображення, в тому числі, фотографії "Потапа і Насті", зроблені спеціально для цього кліпу.

Сюжет являє собою ряд сцен, що демонструють зв'язок між болем і предметом, який її викликає, або об'єктом, її завдає якихось.

У кліпі Каменських постала зі слідами від нібито ударів батогом, а Потап — в клітці.

potap-i-nastja-kamenskih-e1411819198758

"У цій пісні і в цьому кліпі ми як ніколи справжні! Кожен з нас вклав в" Я …… Я "своє бачення, відступивши від всіх канонів написання пісень.

Ми хочемо здивувати самих себе якісною роботою про відносини між чоловіком і жінкою, показавши історію конфлікту крізь призму драми в деталях, з усіма емоціями і прикордонними станами ", — говорить Потап.

"Це доросла і глибока робота, в яку ми вклали всі свої переживання. Я особливо в неї занурилася, відчувши це з'єднання любові, болю і пристрасті, яке намагається вирватися назовні", — розповіла Каменських.