Зіркові скандали
Подобається

Дочка Майкла Джексона, розповіла про згвалтування в дитинстві. Деталі шокують.

27/01/2017     Автор: Яна Романська
Дочка Майкла Джексона, розповіла про згвалтування в дитинстві. Деталі шокують.

Дочка Майкла Джексона Періс розставила всі крапки над «i», давши відверте інтерв'ю, в якому розповіла про складне життя в підлітковому періоді, згвалтування, спробах самогубства і життя з відомим батьком, передає Коррупція.Інфо.

Думки про суїцид, звинувачення в алкогольній та наркотичній залежності, постійна увага преси і публіки, смерть близької людини — за останні кілька років дочки Майкла Джексона Періс довелося не солодко.

Зараз 18-річна дівчина впевнено встала на ноги, вийшла із затяжного періоду депресії, і тільки зараз спадкоємиця короля поп-музики зважилася на інтерв'ю.

Розмова вийшла дуже відвертою, бо Періс було що розповісти. І перше шокуюче зізнання — згвалтування. Дочка Джексона зізналася, що в 14 років пережила сексуальне насильство від незнайомої людини.

1

«Коли мені було чотирнадцять років, мене згвалтував чоловік, який був набагато старший за мене. Я не хотіла б вдаватися в деталі, але це був огидний досвід. Мені було дуже важко. Я нікому про це не говорила », — поділилася спадкоємиця відомого співака в інтерв'ю журналу Rolling Stone.

У 2013 році стало відомо, що на той час 15-річна дочка покійного артиста вирішила покінчити життя самогубством. Періс зізнається — вона дійсно намагалася звести життя з кінцями і навіть не раз, просто в пресі знали лише про один випадок.

3

«Я ненавиділа себе, вважала нікчемною. Мені здавалося, що не можу зробити нічого доброго і правильного в цьому житті. Думала, що не варта жити », — каже Періс.

Складний період в житті дівчини почався після смерті батька. Тоді її з домашнього навчання перевели в звичайну школу і вона не змогла знайти спільну мову з однолітками. А ось зі старшокласниками Періс відмінно спілкувалася.

4

«Я робила такі речі, які 13-15-річні підлітки в принципі не повинні робити. Хотіла якомога швидше подорослішати », — зізнається дочка Джексона.

5

Дитячі роки Періс згадує з ніжністю і трепетом, відзначаючи, що Майкл був чудовим батьком. Тому і смерть знаменитого тата дівчина перенесла дуже важко.

6

«Ми толком і не знали, хто він і наскільки знаменитий. Він був всім нашим світом, а ми — його. Для нас він був просто тато, татусь », — згадує Періс, відзначаючи, що до сих пір не змирилася з болем від втрати:« Всі говорять, що час лікує. Насправді ні. Ти просто звикаєш жити з цим болем. Я звикла до думки, що втратила то єдине, що було важливо для мене. Думаючи про майбутнє, розумію, що все погане, що може трапитися, не здатна зрівнятися з тим, що вже сталося — так що я тепер з усім впораюся ».

7

Зараз Періс намагається жити нормальним життям, робить успіхи в модельній кар'єрі.

«Зараз я абсолютно інша людина. Була ненормальною. Пройшла через багато, у мене був вкрай непростий підлітковий період: доводилося боротися з депресією, тривогою і страхами поодинці, без будь-чиєї допомоги », — каже дочка Майкла Джексона.