Плітки
Подобається

«Звільніть сумну Меланію»: сумна дружина президента США Трампа стала інтернет-мемом (ФОТО)

26/01/2017     Автор: Яна Романська
«Звільніть сумну Меланію»: сумна дружина президента США Трампа стала інтернет-мемом (ФОТО)

Знімки з сумною Меланією Трамп підірвали Інтернет.

"Вічно сумна" Меланія Трамп стала жертвою фотожаб і мемов.

За рекордно короткий час дружина нового президента США Меланія Трамп стала однією з найбільш обговорюваних персон в світі.

729_486_5887bfa266dee

Цьому посприяли не тільки її скандальні архівні фото, але і відбулася днями інавгурація, після якої уважні інтернет-жартівники засипали Мережа своїм іронічним медиаконтентом.

729_486_5887bfb5046d7

Кадри з сумною першої леді США Меланією Трамп на інавгурації її чоловіка облетіли мережу і породили відповідний мем, а також хештеги #SadMelania і #FreeMelania, передає Корупція. Стар

Тести з цими хештегом стають дуже популярними в мережі.
    
Схоже, на бурхливому обговоренні нарядів Меланії Трамп ніхто зупинятися не збирається. Після розійшовся днями по мережі потоку фотографій з інавгурації Дональда Трампа шпильки в бік першої леді США тільки посилилися.

ло

Так, нині результат творчості затятих любителів "вірусних" мемов можна знайти по спеціально створеним хештегом — #FreeMelania і #SadMelania.

Зокрема, жартівників особливо вразило сумний вираз обличчя екс-моделі, яка супроводжує її протягом усього часу масштабного торжества.

729_486_5887bfa27f23d
 
Не забув народ також підмітити цікавий момент, відображений на відео: варто було тільки Дональда Трампа на мить відвернутися від усміхненої йому подружжя, як та тут же змінювала веселощі на тривожний вираз обличчя.

729_486_5887bfa205b4f

Багато відразу припустили, що такі емоції можна трактувати, як крик про допомогу. Мовляв, Меланія терміново потребує порятунку від чоловіка-деспота, в стосунках з яким у неї не все так ідеально, як пара хоче показати.

729_486_5887bfa24a86d

Ще однією зачіпкою став таємничий подарунок Меланії своєї попередниці Мішель Обама в коробочці від Tiffany, яку дружина екс-президента не розкрила публічно.

729_486_5887bfa263e3f

Дивлячись на приклад Меланії Трамп, можна зробити висновок, що бути першою леді США — не так вже й просто. Але дозволимо собі припущення, що спеціально добудована персональна гримерка в Білому домі послужить красуні невеликим розрадою після низки насмішок.

А поки народ в жартівливій формі спостерігає не тільки за Меланією Трамп, а й схожістю настроїв колишніх президентів США.