Плітки
Подобається

Вляпалась по самі вуха: над розпусною Дженіфер Лопес сміється вся мережа

26/01/2017     Автор: Яна Романська
Вляпалась по самі вуха: над розпусною Дженіфер Лопес сміється вся мережа

Над Дженніфер Лопес сміються в мережі. Чому?

Дженніфер Лопес (47) — безперечний секс-символ і хітмейкер нульових, але під натиском Ріанни (28), Бейонсе (35) та інших дів західного шоу-бізнесу вона трохи здала позиції. 

Повідомляє Корупція. Стар

2423_4272_1deb30cb27e63fcd020512ec0d69466d (1)

Правда, в 2016-му сталося дещо цікаве. 30-річний, красивий і неймовірно талановитий Дрейк, якому пророкували шикарне весілля, сім'ю і дітей з Ріанною, розлучився зі своєю коханою (після публічного зізнання їй у коханні зі сцени MTV VMA і двох кліпів на пісню Work, в яких Рі пристрасно треться об Дрейка) і раптово закрутив роман з Джей Ло. І це незважаючи на те, що Дженніфер старша за Дрейка аж на 17 років!

А що далі? Далі були перші спільні селфі, все ті ж пристрасні танці, дорогі подарунки (кольє від Tiffany & Co, наприклад) і нічні знімки папараці, на яких Дрейк і Джей Ло веселяться в барі. 

Правда, в щирість почуттів цієї пари вірять далеко не всі. Мовляв, Дрейк піариться за рахунок Джей Ло, а вона омолоджується за рахунок Дрейка. Але те, що Дженніфер стала ще гарніша і молодша, ніж будь-коли, видно неозброєним оком.