Зірка тижня
Подобається

Розріз ледь не до пупка: Тіна Кароль відзначила свій день народження в дуже відвертій сукні (ФОТО) На таке плаття не кожен наважиться

26/01/2017     Автор: Яна Романська
Розріз ледь не до пупка: Тіна Кароль відзначила свій день народження в дуже відвертій сукні (ФОТО) На таке плаття не кожен наважиться

Тіна Кароль відзначила 32-річчя в шикарній сукні на зйомках шоу "Голос країни-7".

25 січня на знімальному майданчику вокального проекту «Голос країни-7» тренер Тіна Кароль відсвяткувала свій 32-й день народження, передає Корупція. Стар

5658371a274d3_karol1

Тіна Кароль, яка днями отримала звання народної артистки України, відзначила свій день народження на роботі. Колеги влаштували сюрприз для тренера, вийшовши на сцену в повному складі і заспівавши «Happy Birthday».

MARS9427

Творці проекту «Голос країни-7» подарували співачці іменинний торт і величезний оберемок різнокольорових повітряних куль.

Колеги по тренерським крісел — Джамала, Потап і Сергій Бабкін — також тепло привітали Тіну Кароль, побажавши їй любові і щастя.

MARS9441

«Бажаю тобі щастя, любові, успіху, творчого натхнення! Іскра, гори, даруй радість тим, хто поруч з тобою. Нехай в твоєму житті трапляються тільки хороші, добрі, чисті люди», — побажав Сергій Бабкін.

«Я бажаю Тіні, щоб вона знайшла своє щастя. Вона сама співає, що життя триває. Треба вірити, що любов існує, і вона обов'язково її знайде», — сказала Джамала у своєму привітанні.

MARS9391

Сама ж співачка зазначила, що зараз свій день народження частіше проводить на роботі:

«У свій день народження люблю займатися улюбленою справою», — прокоментувала Тіна Кароль.

До слова, прем'єрний випуск шоу «Голос країни-7» в минулий тиждень став найбільш рейтинговою програмою тижня.

Спеціально для дня народження Тіна Кароль підготувала новий ефектний образ, одягнувши сріблясте плаття від Julien Macdonald.

Нагадаємо, в один день з Тіною Кароль відзначає день народження керівник студії «Квартал 95» Володимир Зеленський.