Плітки
Подобається

Горе в сім’ї: 10-річний син Дональда Трампа серйозно хворий

26/01/2017     Автор: Яна Романська
Горе в сім’ї: 10-річний син Дональда Трампа серйозно хворий

У листопаді минулого року блогер під ніком Джеймс Хантер звернув увагу на те, що молодший син Дональда Трампа (70), Беррон (10) веде себе трохи дивно: розмовляє сам з собою, не в ритм плескає в долоні і не терпить, коли до нього торкаються. 

Хантер прийшов до висновку, що хлопчик страждає аутизмом, і зробив відео, в якому безпосередньо говорить про це. 

Повідомляє Корупція. Стар

Меланія Трамп (46), мати Беррона, звернулася до адвокатів, і ті почали вимагати видалити відео. 

Якщо місіс Трамп хоче, щоб відео було видалене, я це зроблю. Я дуже поважаю її і її сім'ю. Ніколи нікого не хотів образити, — вибачився Хантер. 

Але розмови про діагноз Трампа-молодшого не вщухають досі.

На концерті в честь інавгурації Трампа їх спільного сина Беррона не було і громадськість відразу стрепенулися: напевно Меланія і Дональд не хочуть травмувати хлопчика новими звинуваченнями журналістів і вважали за краще залишити сина вдома. 

А ось на самій інавгурації Беррон був. І його поведінка знову всіх збентежила: хлопчик знову бурмотів собі під ніс, ухилявся від рук матері і мотав головою. 

На цей раз Беррона вже не так завзято обговорювали в мережі, але відзначилася сценарист шоу Saturday Night Live Кеті Річ (33). Вона виклала в Twitter дуже образливий пост: 

Дівчина мала на увазі, що, раз Трамп-молодший навчається вдома, то і стріляти буде в своїх родичів. Користувачі соціальних мереж встали на захист Беррона: вони вважають, що жодна дитина на Землі не заслуговує таких слів.