Ці речі є в кожної дівчини: 8 предметів з гардеробу, які шкодять вашому здоров’ю

25/01/2017     Автор: Яна Романська
Ці речі є в кожної дівчини: 8 предметів з гардеробу, які шкодять вашому здоров’ю

8 предметів гардероба, які шкодять здоров'ю.

Деякі з цих речей небезпечні, але красиві, а деякі… Втім, мінімізувати їх використання варто, навіть якщо вони роблять тебе привабливою. Представляємо наш топ-8 шкідливих предметів гардеробу, повідомляє Корупція. Стар

Високі підбори

290442_1

Красиві і неміцні, високі підбори часто становлять небезпеку для здоров'я. Вони можуть стати причиною не тільки проблем з ногами (від прозових мозолів до проблем з суглобами), але і болів в спині і міжхребцевих гриж, мозолів і так далі. 

Зрозуміло, взуття на високому каблуці носити можна, але не на шкоду здоров'ю — якщо в них ти відчуваєш себе дискомфортно, а після дня на шпильках у тебе починає боліти голова, варто задуматися про парі на більш комфортних підборах. А високі залишити для особливих випадків.

Плоский хід

290442_2

Він не такий небезпечний, як підбори, але з-за відсутності вигину плоска підошва може також призвести до болю в суглобах. Носити модні черевики в чоловічому стилі, звичайно, не забороняється, але варто чергувати їх з взуттям на невеликому або середньому каблуці (кому як зручніше).

Важка сумка

290442_3

Велика важка сумка, особливо якщо вона вішається на плече, псує поставу, підвищує втому, та й взагалі рідко додає привабливості образу. Якщо тобі необхідно носити багато паперів або, скажімо, комп'ютер для роботи або навчання, вибери стильний рюкзак. Ну або спробуй відмовитися від великої сумки на користь меншої, якщо можеш відмовитися від кількох зайвих предметів.

Джинси-скінні

290442_4

Модель skinny особливо улюблена на наших рідних теренах. Так, у вузьких облягаючих джинсах можна продемонструвати всі достоїнства фігури, але варто пам'ятати, що занадто вузькі моделі порушують кровообіг і можуть викликати хворобу судин. Якщо ти відчуваєш хоч якийсь дискомфорт, пожалій себе, терміново міняй джинси на більш вільні!

Стринги be9b42f10a8a2839f56e419dea508d5e

Ще один жіночий ворог — сексуальні стрінги. Мало того, що вони навряд чи вбережуть ніжну шкіру від холоду і тертя в холодну пору року, так ще й було доведено, що постійне тертя може викликати роздратування, поширення бактерій і розвиток різних жіночих захворювань. Носити їх, звичайно, можна, але не щодня. Тим більше що інших спокусливих моделей спідньої білизни предостатньо.

Стягуюча білизна

290442_6

Звичайно, якщо твоє вечірнє облягаюче плаття вимагає ідеальних контурів тіла, то стягуюча білизна може послужити відмінну службу. Але носити його кожен день — вкрай небезпечна затія. Подбай про своїх органах і циркуляції крові, адже ти не хочеш зайвих проблем, правда?

Дуже тугі колготки

290442_7

Продовжуючи тему правильного підбору білизни, хочеться сказати і про колготках. Якщо ти відчуєш, що колготки тиснуть, обов'язково міняй їх. Перетягувати внутрішні органи ми нікому не рекомендуємо!

Неякісна біжутерія

290442_8

У тебе коли-небудь була висипка від кольє або почервоніння від сережок? Тоді ти знаєш, що таке дешева біжутерія. Вихід тут тільки один: вибирати перевірені марки.