Гороскопи
Подобається

Гороскоп на тиждень з 2 по 11 лютого

25/01/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на тиждень з 2 по 11 лютого

Саме зараз варто очистити будинок від зайвого і прикрасити оселю, якщо ви ще цього не зробили, передає Корупція. Стар

Прекрасний час для загадування бажань. Випишіть їх на аркуші паперу, складіть його і покладіть в червоний конверт або червону коробку. Через рік дістаньте цей список і перечитайте. Ви здивуєтеся, як багато пунктів виявляться реалізованими.

Овен

Не найсприятливіший час для Овнів. Ви відчуваєте неймовірну втому, тому і працюєте упівсили. До того ж доводиться виправляти помилки минулого, завершувати старі справи замість того, щоб займатися тим, що вам дійсно цікаво. 

Перших два дні не є вийнятком неприємності, пов'язані з порушенням закону, судові розгляди. У цей період будьте гранично уважні і обережні у всьому.

Телець

Тельці відмінно себе відчувають — і це велика перевага, оскільки період приготував для них чимало випробувань. Проблеми підстерігають буквально на кожному кроці: і атмосфера в сім'ї досить напружена, і на роботі суцільні неприємності, і з фінансами не все благополучно. 

Таке враження, що доля влаштувала вам перевірку на міцність: тільки ви впоралися з одного складним завданням — тут же виникає наступна. Головне — не панікувати: у вас зараз достатньо сил, енергії, творчих ідей, щоб знайти вихід із найзаплутаніших ситуацій.

Близнюки

Близнюки не в кращій формі, та ще і сама доля не дає розслабитися ні на хвилину. З 23 по 25 січня ви можете зіткнутися із зрадою друзів, непорядністю колег. У плані фінансів теж відчувається нестабільність, особливо якщо ви розраховували на матеріальну підтримку партнера. 

Що б не відбувалося, не дозволяйте собі опускати руки, втрачати надію на краще і впевненість у своїх силах. Неприємності не вічні: вже після 26 числа буде простіше вирішувати проблеми, знаходити компроміси.

Рак

Досить суперечливий період. З одного боку, ви сповнені енергії, ентузіазму і прагнете рухатися до мети. Але з іншого — на вашому шляху постійно виникають перешкоди,подолати які, звичайно, можна, але нелегко. 

Вас можуть підвести ділові партнери. Або на службі відбудуться кардинальні зміни. Після 7 лютого вірогідні фінансові складності: доходи залишають бажати кращого, але саме зараз доводиться повертати борги, оплачувати штрафи і рахунки.

Лев

Леви не в кращій формі. Підтримайте свій імунітет: хворіти зараз просто ніколи. З перших днів у вас буде маса справ: тільки встигай крутитися. З середини тижня будьте гранично уважні, особливо в поїздках: велика ймовірність травм, аварій, серйозних конфліктів, зокрема з законом. 

Уникайте ризикованих ситуацій, тримайтеся подалі від сумнівних знайомих, які обіцяють золоті гори.

Діва

Діви зможуть проявити творчі здібності, налагодити стосунки з дітьми і коханими. Правда, після 23 січня вірогідні серйозні розбіжності з партнерами (як у бізнесі, так і по шлюбу). Не можна виключати обману, зради, розчарування. Не поспішайте з висновками: час все розставить по місцях. 

Ситуація з грошима теж неоднозначна: ви непогано заробляєте, але близьким зараз необхідна фінансова підтримка, причому суми можуть знадобитися досить значні.

Терези

Терезам належить пройти безліч випробувань. Особливо нелегко вам доведеться в першій половині тижня: вірогідні серйозні розбіжності з партнерами, аж до судових розглядів. 

Доведеться відмовитися від своїх планів, провести ревізію цінностей, переглянути пріоритети. Але ви впораєтеся — багато в чому завдяки підтримці родичів і давніх друзів. 

Крім того, доля може звести вас із впливовими людьми, компетентними фахівцями, готовими допомогти і словом, і ділом.

Скорпіон 

Скорпіонів чекають незвичайні, майже містичні зустрічі, які можуть кардинально змінити їх світогляд або ж відкрити двері у підсвідомість і виявити забуті таємниці, страхи, від яких давно пора позбутися.

Правда, про життя на широку ногу поки і не мрійте: спочатку поверніть борги, оплатіть штрафи та інші рахунки. Після 8 лютого можливі проблеми в сім'ї, а також поломки в будинку, що вимагають термінових вкладень.

Стрілець 

Стрільці активні, амбітні і готові штурмувати кар'єрну драбину. І у багатьох це вийде — завдяки вашим неординарних ідей і хорошим рекомендацій начальства. Ви зможете реалізувати самі сміливі й нестандартні проекти, завоювати авторитет і пристойно заробити.

Козеріг 

Для Козерогів починається новий життєвий етап. Саме час проявити активність, постаратися реалізувати свої плани. Можна влаштуватися на більш перспективну роботу або почати свій бізнес. 

Проте не розраховуйте, що все пройде гладко: у першій половині січня готуйтеся до всіляким випробуванням.

Водолій 

Багато представників знаку відчують втому, що не кращим чином позначиться на працездатності і настрої. Не піддавайтеся смутку: дуже скоро ви відчуєте енергетично підйом. 

Риби 

Риб чекає цікавий, творчий і дуже плідний період. Ви зараз неймовірно привабливі, а ваші дарування нікого не залишають байдужим.

У першій половині тижня ймовірно романтичне знайомство.