Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 9 лютого 

25/01/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 9 лютого 

Овен

Овнам належить отримати досить трудомісткі обов’язки. Начальство саме вам доручить «шефство» над новим співробітником або зобов’яже вас стежити за тим, як виконують важливий проект колеги по службі.

Телець

Самопочуття Тельців в цей день буде далеко від норми. Високий ризик, що загостриться давнє хронічне захворювання, почнеться застуда або ваш організм, переутомившись ще минулого тижня, опиниться у владі сильного стресу.

Близнюки

Близнюки в цей день більшість своїх зусиль зосередять на справах домочадців. Не виключено, що вам доведеться вирішувати якийсь майновий питання і з цією метою нанести візит до нотаріуса.

Рак

Раки 9 лютого дуже зосереджено підійдуть до виконання службового обов’язку. При належному старанні цей день принесе вам колосальний результат і для вас стане перепусткою до заповітних кар’єрних висот.

Лев

Леви зроблять кроки, що сприяють зростанню свого службового авторитету. Крім виконання основного службового обов’язку, ви візьметеся виконувати справи хворих колег і добровільно затримайтеся на роботі значно довше покладеного строку.

Діва

Дівам в цей день належить особливі зусилля спрямувати на організацію свого режиму харчування. Про це нагадає вам травна система, яка в черговий раз дасть збій після вживання вами дуже калорійною і незбалансованої їжі.

Терези

Терезам 9 лютого доведеться мовчки виконувати волю свого керівництва. Перспектива бути пішаком у чиїхось руках вас напружить, але ви не зможете знайти жодного способу, щоб хоч якось вплинути на ситуацію.

Скорпіон

Скорпіони в цей день спробують відшукати нові джерела доходів. Коли ви об’єктивно оціните свій нинішній оклад, єдиним способом його збільшити для вас виявиться перехід на нове місце роботи.

Стрілець

Стрільці, в цей день наслідують приклад своїх товаришів по службі. Ви, як і весь колектив, вирішите помітно підвищити рівень своєї професійної майстерності та з цією метою запишіться на спеціальні курси.

Козеріг

Козерогам випаде шанс блиснути своїми глибокими знаннями в різних питаннях. Коли на місці вашої роботи розгориться черговий інтелектуальний суперечка, саме вам вдасться знайти відповідь на питання, в якому інші колеги виявили повну неспроможність.

Водолій

Багато планів Водоліїв зірвуться з вини якоїсь неприємної випадковості. Не намагайтеся когось звинувачувати у своїй невдачі, адже крім вашої непослідовності і несприятливого повороту Долі до цього ніхто не причетний.

Риби

Рибам судилося провести цей день, примірявши маску серйозної і небагатослівної людини. Це буде необхідно, щоб ви змогли знайти розташування важливої особи, від якої багато в чому залежить майбутнє вашої кар’єри.