Гороскопи
Подобається

Гороскоп на 5 лютого

25/01/2017     Автор: Яна Романська
Гороскоп на 5 лютого

Водолій 

Водоліям обіцяє великий успіх у важливих справах з великим рівнем складності. Водоліям зірки радять на час забути про особисті амбіції і зосередитися на необхідних діях. Ситуація знову опиниться під вашим контролем, якщо ви вчасно зробите необхідний маневр (відвідайте потрібних людей, здобудете або уточніть інформацію).

Риби

Гороскоп на сьогодні Рибам говорить про те, що не варто переживати через дрібниці. Рибам вдасться безболісно видалити ряд проблем, а в багатьох випадках передбачити і заздалегідь запобігти їх появі. Несподівані обставини цього дня стануть для вас швидше за подарунком долі, ніж перешкодою.

Овен

Овнам сьогодні потрібно бути дуже рішучими, щоб добитися великих успіхів у всіх починаннях. Овнам знадобиться цілеспрямованість. Можливо, доведеться виконати особливе доручення начальства. Якщо ваша мета – кар’єра, вдало виконане завдання допоможе вам звернути на себе увагу керівництва.

Телець 

Гороскоп на сьогодні Тельцям обіцяє вдалий день на кар’єрному поприщі. Тельцям не варто втрачати ні хвилини, так як ці добу створюють прекрасні умови для реалізації будь-яких намірів. Велику роль зіграють такі якості, як комунікабельність, вміння формулювати прохання і непомітно направляти розмову в потрібне русло.

Близнюки 

Гороскоп на сьогодні Близнюків готує до дуже насиченому дню. Близнюкам варто поставити в центр уваги ділові питання. Сьогодні добре працювати з кореспонденцією, службовими документами, різними інформаційними каналами. Можуть стати в нагоді зв’язку в установах, в професійному колі.

Рак 

Гороскоп на сьогодні Ракам говорить про те, що Вам потрібно приготуватися до труднощів на роботі. Ракам варто прислухатися до слів опонентів. Чужу думку буде однаково важливим, якщо воно виходить від союзників і від недоброзичливців, від конкретної людини або групи людей. Це прекрасний день для нарад, консультацій, диспутів на злободенні теми.

Лев 

Левам готує день, коли доведеться вирішувати старі накопичені проблеми. У центрі уваги Левів виявиться путина в усьому її різноманітті. 

Навіть якщо на цей день заплановано щось нетривіальне, доведеться віддати данину звичайним процедурам і ритуалам (привітань, переговорам, розмов «про погоду», стандартним лікувальним заходам, турботам про домашніх вихованців).

Діва

Гороскоп на сьогодні Дівам рекомендує бути гранично обережними у фінансових питаннях, особливо якщо у Вас в партнерах жінка. Дівам зірки обіцяють день, сприятливий відразу у багатьох сенсах.

Ви можете вибрати собі приємну справу, або отримати несподіване задоволення від обов’язкових занять. Вдало пройде операція, обмінна операція, ділове листування, навчальний захід, особисте побачення.

Терези 

Терезів не може порадувати особливими подіями в цей день. Терезам належить впритул зайнятися нагальними проблемами, пов’язаними з побутом, бізнесом, навчанням або здоров’ям. 

Сьогодні можна вдало розплутати клубок взаємопов’язаних проблем, потягнувши за одну-єдину нитку. Можна багато обговорити з домочадцями, партнером по шлюбу. Думки і новини корисно фіксувати, наприклад, вести журнал відвідувань, особистий щоденник.

Скорпіон 

Скорпіонам радить налаштуватися на позитивний день, повний пригод і несподіваних знайомств. Скорпіонів чекає інформаційно насичений день. Можливо, доведеться провести частину дня в пошуках, роз’їздах, обговореннях. Важливу роль можуть зіграти отримані звістки, останні новини. 

Є ймовірність короткочасних збоїв в роботі засобів зв’язку, несподіваних, але переборних перешкод на дорогах.

Стрілець 

Стрільцям радить бути обережними у справах і нових починаннях. Стрільці можуть розраховувати на вдалі покупки і угоди. Сьогодні добре вирішувати питання з цільовим фінансуванням, взаєморозрахунками, обов’язковими платежами, що тече звітністю. 

У спілкуванні важливі чіткі формулювання, грамотна аргументація, правильне вживання термінології. Особисті відносини можуть бути тісно взаємопов’язані з діловими. 

Козеріг 

Козерогам рекомендує налаштуватися на те, щоб йти за перемогою до кінця, навіть якщо буде дуже нелегко. Для Козерогів це день успіху.