Новини про зірок
Подобається

Знову вагітна: Глюкоза чекає третю дитину(ФОТО)

24/01/2017     Автор: Яна Романська
Знову вагітна: Глюкоза чекає третю дитину(ФОТО)

Користувачі соціальної мережі запідозрили, що популярна виконавиця Глюкоза вагітна третьою дитиною, передає Корупція.Стар.

Зараз Наталя знаходиться на відпочинку в Лос-Анджелесі. Досить часто виконавиця радувала шанувальників своїми відвертими знімками, однак недавно вирішила розбавити стрічку іншими фотографіями.

Сьогодні Глюкоза опублікувала знімок, де вона зображена в толстовці з накинутим на голову капюшоном. Шанувальники припустили, що зараз там, де знаходиться співачка, досить холодно, ось вона і намагається утеплитися.

1

Також Іонова поскаржилася передплатникам, що за час відпочинку вона поправилась на цілих 15 кілограмів. Причин такого збільшення у вазі Наталя не назвала. Деякі користувачі соцмережі попросили співачку викласти знімок, на якому буде добре видно її фігуру. Інші ж запідозрили, що Глюкоза чекає третю дитину, тому сильно розповніла.

Частина користувачів соцмережі вже привітала співачку з вагітністю та побажала, щоб родити, сина, так як знаменитість вже виховує двох дочок.

Примітно, що Наталя новина про своє цікаве положення поки що ніяк не прокоментувала.