Новини про зірок
Подобається

Вразила всіх наповал своєю вихідкою: як Лідія Таран відверто позувала у фотосесії (фото)

24/01/2017     Автор: Яна Романська
Вразила всіх наповал своєю вихідкою: як Лідія Таран відверто позувала у фотосесії (фото)

В інтерв'ю зірка "1+1" розповіла про благодійний проект "Здійсни мрію". — повідомляє Корупція.Стар

Ведуча ТСН Лідія Таран, яка у жовтні минулого року взяла участь у марафоні під дощем, постала у стильній фотосесії та на обкладинці глянцю.

Зірка каналу "1+1" у вишуканих сукнях позувала для видання "Караван історій" просто у студії Телевізійної служби новин. 

Під час інтерв'ю Лідія розповіла про своє дитинство та шкільні роки, а також – про проект "Здійсни мрію", куратором котрого вона є.

Зауважимо, проект "Здійсни мрію" був заснований 29-го квітня 2016 року, у Всесвітній день бажань. Це — спільна ініціатива ТСН, 1+1 медіа та Всеукраїнського благодійного фонду "Крона

"Проект "Здійсни мрію" покликаний дарувати радість і реалізовувати мрії важкохворих діток, для котрих кожний прожитий день – це диво. Такі діти мають бачити та знати цей світ, наповнений добром та посмішками, відчувати радість, нашу любов, тепло та підтримку, а не лише біль медичних процедур і сльози близьких. За півроку ми здійснили 21 мрію", — зазначила ведуча в інтерв'ю.

Також, за планом, проект "Здійсни мрію" має перетворитися на всеукраїнський рух, до якого можуть долучитися всі охочі. Також є надія стати партнером світового фонду Make a wish.