Новини про зірок
Подобається

«Такого навіть ворогу не побажаєш»: життя відомої актриси ледь не обірвалося через небезпечну хворобу

24/01/2017     Автор: Яна Романська
«Такого навіть ворогу не побажаєш»: життя відомої актриси ледь не обірвалося через небезпечну хворобу

Актриса Марія Кожевнікова підхопила небезпечний вірус.

У Кожевнікової також серйозно захворіли діти — сини Іван і Максим, повідомляє Корупція. Стар

Актриса Марія Кожевнікова поділилася з шанувальниками на сторінці в Instagram неприємною новиною. У Кожевнікової серйозно захворіли діти — сини Іван і Максим.

 

kojevnikova01

Актриса також підхопила небезпечний вірус. Марія розповіла, що в Росії вирує грип H3N2 (гонконгський).

"Ці кілька днів були дуже непростими. В Росії вирує грип H3N2 і, незважаючи на те, що я скасувала майже всі заходи, ми все-таки захворіли.

101658

Температура 40 у дітей трималася довго і багато таблеток, особливо парацетамол, нам просто не допомагали. Природно, з грипом звалилася і я, ні маска, ні інші засоби не допомогли.

Щодо лікарів це, звичайно, окрема історія. До нас приїхав педіатр з поліклініки і стала нас запевняти, що це точно не грип, не ГРВІ, а дисбактеріоз.

При цьому вона навіть не подивилася вушка у дітей, так як у неї не було отоскопа, а приїзд коштував понад 7 тисяч рублів (близько 3 тисяч гривень).

Я, будучи людиною з невеликим, але досвідом, стала сперечатися, що дисбактеріоз не може давати кашель, соплі, температуру 40, навіть ще й передаватися, так як першим захворів Максимка.

Загалом, не буду про погане, так як почну лаятися, моя справа попередити про таких горе-лікарів.

Ми втратили два дні, природно здавши аналізи, моє переконання в тому, що у нас грип, підтвердилося. Як то кажуть, навіть ворогові такого не побажаєш", — поділилася артистка.