Новини про зірок
Подобається

Співак Філіп Кіркоров купив шикарний будинок: шанувальники в захваті

24/01/2017     Автор: Яна Романська
Співак Філіп Кіркоров купив шикарний будинок: шанувальники в захваті

Знаменитий виконавець Філіп Кіркоров купив величезний будинок для всієї сім'ї, передає Корупція.Стар.

Оцінюють його в 12 мільйонів американських доларів. Розташований будинок співака на Мякінінской півострові, на Москві-річці. Це дуже мальовниче і гарне місце, з вражаючими видами, чистим повітрям і тишею, незважаючи на те, що до міста зовсім близько.

Називають Мякінінской півострів «островом», свого роду особливим елітним притулком для багатих і знаменитих. Тут цілих 30 будинків, що вражають багатством архітектури та дизайнерськими рішеннями. У Кіркорова на його території не тільки будинок, але і басейн, сауна, спортзал, тенісний корт, в зимову пору року стає катком, ротонда з можливість побувати на власному пляжі, маленька капличка і багато іншого.

Під все це віддано гектар землі. На першому поверсі кабінет, кухня, їдальня і простора вітальня з великими, до самої підлоги, вікнами. В мансарді Кіркоров поселив дітей, Аллу-Вікторію і Мартіна, у кожного з який окрема спальня, гардеробна і туалет. Загальна у них тільки ігрова, повна новомодних іграшок і різноманітних декорацій.

1 - копия

На другому — спальні для самого співака і його родичів, а також дві кімнати для призів і дарів від фанатів. У дизайні використовувалася італійська неокласика, що дала цього будинку затишні м'які крісла, різьблені буфети і шкіряні дивани, а також велику кількість світла.