Новини про зірок
Подобається

«Організатори Євромайдану зрадники України» — Ніна Матвієнко.

24/01/2017     Автор: Яна Романська
«Організатори Євромайдану зрадники України» — Ніна Матвієнко.

Одна з найбільш шанованих співачок в Україні, Герой України Ніна Матвієнко днями стала гостею телеканалу «112». У відвертій розмові з журналісткою ток-шоу «Люди. Hard Talk »українська співачка зробила кілька дуже резонансних заяв, передає Корупція.Стар.

Так Ніна Митрофанівна різко висловилася про організаторів Євромайдану, які, на її думку, зрадили Україну і український народ. Співачка сказала, що зараз в Україні пахне зовсім не любов’ю, а кров’ю, яка проливається на Донбасі. Також співачка заявила, що багато українців втратили віру, адже їх постійно обманюють, обіцяючи золоті гори, а в підсумку прості люди стають все біднішими.

Матвієнко заявила, що народ України в більшій своїй масі розчарувався у всіх і в усьому. Непомірні податки, підвищення цін на комунальні послуги та енергоресурси, постійне зростання цін в магазинах на самі життєво необхідні товари — ось, що отримали прості громадяни України після Євромайдану. Ситуацію, що склалася в Україні Ніна Матвієнко назвала величезним міхуром, який незабаром повинен лопнути. Також співачка висловила надію, що в Україні незабаром знайдеться справжній лідер, який виведе країну з політичного і економічного тупика.