Новини про зірок
Подобається

Ольга Полякова розказала, як їй важко виховувати двох дівчат

24/01/2017     Автор: Яна Романська
Ольга Полякова розказала, як їй важко виховувати двох дівчат

Співачка Ольга Полякова, шоу якої недавно подивилися понад 7,5 млн. Чоловік, розповіла, як виховує своїх двох дочок, передає Корупція.Стар.

Вона зауважила, що 11-річна Маша тяжіє до музики. Дівчинка любить співати, танцювати і грати на піаніно, а в недалекому майбутньому, можливо, почне самостійно писати музику. Молодша дочка, 5-річна Аліса демонструє артистизм — вона обожнює смішити свою маму і тата, розповідаючи веселі жарти і обігруючи різні життєві ситуації.

Здається, що дівчатка взяли талант Ольги і розділили її на два. Адже їх мама навіть в житті поводиться досить театрально. Нещодавно під час відпочинку на Балі співачка відсвяткувала свій 33 день народження, влаштувавши вечірку прямо у тропіках.

Для цього Полякова переодяглася в національний костюм країни південно-східної Азії, який виявився традиційним нарядом для виходу заміж на Балі.
Тоді Ольга опублікувала фото зі своїми дітьми і мамою, підписавши знімок з властивою їй іронією: «Одягнувши весільний наряд, я зможу сьогодні ще пару раз вийти заміж. Цікаво, а мій чоловік готовий на пару раз? »

Артистка любить втілюватися в різні образи, виступати на сцені, тримати зал у напрузі. Хоча вона має досить практичним мисленням, коли мова заходить про розвиток її дочок. Дівчата відвідують уроки плавання, верхової їзди, а також їздять в подорожі зі своєю мамою.