Зірка тижня
Подобається

«Чоловіки просто надягають наручники, тому що не хочуть битися зі мною»: сексуальна полісвумен підробляє моделлю нижньої білизни (ФОТО)

24/01/2017     Автор: Яна Романська
«Чоловіки просто надягають наручники, тому що не хочуть битися зі мною»: сексуальна полісвумен підробляє моделлю нижньої білизни (ФОТО)

Вже упродовж семи років Саманта поєднує дві роботи.

Саманта Сепульведа — місцева полісвумен Нью-Йорка, яка поєднує дві роботи і у вільний час підробляє в якості моделі нижньої білизни і купальників, а її сексуальні знімки в соціальних мережах зібрали в Instagram близько 130 тисяч передплатників, повідомляє Корупція. Стар

32-річна Сепульведа фітнес-фанатик, однак більш ефективно вона володіє своєю жіночністю, ніж вогнепальною зброєю.

65d4c7cc2729aacea3f23e10e65ad743

"Чоловіки просто надягають наручники, тому що вони не хочуть битися зі мною", — розповідає вона.

Саманту в 2010 році запросили стати моделлю для нижньої білизни і купальників, саме тоді й почалася її нова кар'єра.

c4688dbfaa9ab6fd804cb2e3ba4c4faf

"З жінкою-офіцером рівень охорони трохи знижується. Однак стає менше агресії і ситуація знешкоджена", — говорить Саманта.

Одного разу, під час патрулювання території поблизу Манхеттена, вона і її напарник переслідували злочинця, який побив свою дружину і погрожував вбити офіцерів.

44d7ea31e0551d136df2c63aee42bb43

Коли злочинець побачив Саманту, він завмер і сказав: "Святий Господь! Ти найкрасивіша поліцейська, яку я коли-небудь бачив! Чи можу я запросити тебе на побачення?", — І тут я його заарештувала, розповідає Сепульведа.

Дівчина народилася в Домініканській Республіці та переїхала до Сполучених Штатів у віці 5 років.

Вона отримала стипендію в престижному університеті в штаті Массачусетс, а також закінчила його з відзнакою, отримавши ступінь бакалавра в галузі управління.

Але вона вирішила стати поліцейським замість біржового маклера.

"Це звучить банально, але саме ця робота може допомогти людям більше", — додала вона.

Нагадаємо, раніше в ЗМІ розлетілася новина про те, що син екс-президента України Віктора Януковича Олександр Янукович планує розвивати бізнес по нерухомості разом із сербською моделлю і зіркою Playboy Сораєю Вучеліч.

Дівчина відома не тільки провокаційними фото, але і скандалами — раніше вона планувала очолити власну політичну партію і зустрічалася з бразильським футболістом Неймаром.