Зірка тижня
Подобається

Альоша розкрила таємниці сімейного життя із фронтменом гурту «Антитіла» Тарасем Тополею

24/01/2017     Автор: Яна Романська
Альоша розкрила таємниці сімейного життя із фронтменом гурту «Антитіла» Тарасем Тополею

Alyosha: «У певний момент я зрозуміла, що просто падаю з ніг», передає Корупція.Стар.

Алена, рік, що минає добігає кінця, ніж він Вам запам'ятався?

Цей рік пролетів, як ракета. З появою дітей час для мене початок йти швидше: здавалося б, тільки вчора я дізналася про першу вагітність, а сьогодні я вже «двічі» мама. Рік був насичений материнством, так як напередодні 2016- го народився наш другий син. Мені багато чого довелося вчитися, багато до чого звикати, щось перебудовувати у своєму житті і робити вперше. Крім сім'ї, звичайно ж, було багато творчості і роботи. Ми відзняли 2 кліпу, записали саундтрек до українського серіалу, а в одному серіалі я навіть взяла участь як актриса. Було багато яскравих моментів, за які я неймовірно вдячна, що минає.

Як Ви відпочиваєте, в чому черпаєте натхнення?

В цьому році я вперше вирушила відпочивати одна. На жаль, безліч концертів в різних містах, зйомок, записів привели до хронічної втоми. У певний момент я відчула, що просто падаю з ніг. Я просто втрачала свідомість після концертів. Мій продюсер, Вадим Лисиця, бачачи мій стан, скасував кілька концертів і таки вмовив мене полетіти на відпочинок, тоді і було прийнято рішення в терміновому порядку зібрати речі і полетіти в Ізраїль, до теплого моря і лікувального клімату.

Мій чоловік, на жаль, не зміг поїхати зі мною, так як в той період у нього було багато концертів. А у мене були тільки 5 вільних днів, які мені виділили на відновлення сил. Тарас відпустив мене, знаючи, що там я буду під наглядом і ми весь час були на зв'язку.

2

Чи не страшно було відпочивати одній? Адже для ізраїльських чоловіків наші дівчата — це «екзотика»!

Ну, я зіткнулася з цим, ще не встигнувши ступити на ізраїльську землю. В аеропорту мене затримали і відправили на допит. Питали, чому я прилетіла одна, з якою метою, хто мене запросив. Чи не випускали цілих 4 години. На щастя, за мною приїхали друзі, які запросили мене в країну. Добре ще, що не було питань про роботу, українську співачку вони точно не пропустили б.

Ну, а в цілому відпочинок був просто відмінним! І ніхто з ізраїльських чоловіків до мене не приставав. А ось наші, українські, частенько зустрічалися на пляжі, впізнавали мене, просили автограф на пам'ять.
Вже є чіткий план на наступний рік?

Що стосується творчості, то планів дуже багато. Ми з командою дуже здивуємо слухачів і глядачів, але про це поки «т-с-с-с» … Я взагалі не люблю розповідати наперед; єдине, хочу поділитися своїми планами щодо подорожей. У нас є багато родичів в США. Плануємо поїхати всією сім'єю погостювати.

Чи є у Вашій родині особливі новорічні прикмети?

Я не дуже-то звертаю увагу на всякі прикмети. Єдина моя традиція — це випити келих шампанського з спаленим клаптиком паперу, на якому написано бажання. Незважаючи на те, що шампанське я взагалі не люблю, заради виконання своєї новорічної мрії випиваю.

1

І як? Загадане виконувалося?

Не повірите, але мої бажання завжди збувалися! Чого б це не стосувалося: творчості, роботи, сім'ї. Пам'ятаю, якось у 9-му класі, будучи ще маленькою мрійниця, я проїжджала повз фестивальної площі. Вона була прикрашена до Нового року, а посередині стояла сцена. І мені так сильно захотілося заспівати на ній, хоча б одну пісню, хоча б хвилиночку … Це було дуже щире бажання, і ви не повірите, але через кілька місяців я виступила на ній.

Які новорічні традиції Вашої родини?

Є святий Миколай, який 19 грудня таємно кладе невеликий подаруночок під подушку, а на Новий рік він вже приходить в будинок в образі Діда Мороза і приносить подарунки під ялинку, слухає новорічні віршики та розважає дітей.

Це плутанина з Дідами Морозами, Санта Клаусами і т.п. У кожного свій герой. Наші дітки ще маленькі і їм в принципі все одно як називати діда з подарунками, головне подарунки і чарівництво казки.

Новорічну атмосферу зазвичай створює ялинка. Коли в Вашій родині прийнято прикрашати її?

Цього року ялинку ми нарядили ще 19-го грудня. Раніше наряджали старими сімейними іграшками, які дісталися нам від бабусі. Але з появою малюків перейшли на пластмасові. Наприклад, в позаминулому році старший син Роман вирішив з ними пограти і почав стягувати з ялинки. Загалом, ялинка на нього мало не завалилася. Ми встигли її підхопити, щоб Рому не накрила. Синуля у нас — хлопчик з гумором, відбулися реготом.