Новини про зірок
Подобається

Відриваються по повній: Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко розважаються в романтичній поїздці (ФОТО)

23/01/2017     Автор: Яна Романська
Відриваються по повній: Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко розважаються в романтичній поїздці (ФОТО)

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко вирушили в романтичну подорож.

Артисти поділилися враженнями про відпочинок в Карпатах, передає Корупція. Стар

35_main_new.1485171005

Українські артисти Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко вирушили в романтичну подорож в Буковель. Після гастрольних турів, пара вирішила відпочити. Для цього вони вибрали — катання на лижах і сноубордах. Не обійшлося і без фотосесії.

1_1780

"Я катаюся на лижах досить давно, але вперше була довга пауза (через вагітність) і я хвилювалася, що все забулося, — розповідає Тоня Матвієнко.

3_351

— Мені вистачило 10 хвилин, щоб згадати, що до чого і вже можна набирати швидкість і пробувати себе на "чорних" гірках. На цей раз вдалося взяти з собою старшу дочку Уляну, яка заслужила цю поїздку.

4_104

Для неї минулий рік був активний: закінчувала в школу, вступала до університету, а особливо допомагала мені з Нінусіком (молодша дочка), коли я була на гастролях. У нас тут велика компанія! Активний відпочинок заряджає і відновлює, особливо у нас — в Карпатах. Мої легені наповнені чистотою і готові до нових гастролей в цьому році ".

5_38

Арсен Мірзоян теж поділився враженнями про відпочинок. "Сніг, сноуборд і відчуття польоту, — каже Арсен. — Адреналін, свіже повітря, улюблена поруч — що ще потрібно для ідеального відпочинку? Я кажу: Карпати!".