Зіркові скандали
Подобається

Скандал! Сосєдов зганьбив Пугачову на всю країну — такого від нього ніхто не очікував

23/01/2017     Автор: Яна Романська
Скандал! Сосєдов зганьбив Пугачову на всю країну — такого від нього ніхто не очікував

Сергій Сосєдов став гостем останнього випуску ток-шоу "Прямий ефір", який був присвячений племіннику Алли Борисівни. В ході обговорень у студії телеведучий торкнувся і теми недавнього скандалу навколо Примадонни, а також її оригінальну реакцію. Співачка показала недоброзичливцям свої рожеві тапочки і попросила не збирати підписи за Пугачову, а просто жити далі і радіти життю. — повідомляє Корупція.Стар

Музичний критик Сергій Сосєдов заявив, що показавши свої тапки, Пугачова продемонструвала неповагу до шанувальників.

— Жахливо! Мені здається, що це неповага до публіки. Вона вважає себе на такій висоті, що можна говорити все, що завгодно. І вона говорить, до речі, одне і те ж десятиліттями. Ось це "найсмішніше бажання подобається всім" я чую вже років тридцять це точно. У неї не змінюється набір цих афоризмів і крилатих висловів. Одне і те ж. Вона ще любить повторювати фразу Віктора Гюга, що найбільше мистецтво залишатися самим собою. Проте сама собою вона не залишилася останнім часом, судячи з останніх виступів, абсолютно бездарним, — сказав Сосєдов.

Сосєдов спародіював Пугачову, заспівавши її нову пісню "Удвох".

— Це Алла Пугачова? Це що таке? А зовнішній вигляд? А на кого вона схожа? Я коли побачив цей новорічний вечір, я думав це якийсь пародист, я в шоці був, — зазначив критик. — Вона втрачає відданих шанувальників, виступаючи з такими бездарними піснями. Давайте будемо відверті: те, що вона заспівала в новорічний вечір було дуже погано — і музично, текстово.