Зірка тижня
Подобається

Шок! Дружина Ступки побила Горбунова арматурою. Вас здивує те, чому вона це зробила

23/01/2017     Автор: Яна Романська
Шок! Дружина Ступки побила Горбунова арматурою. Вас здивує те, чому вона це зробила

У першому українському спортивному бойовику знявся боксер Олександр Усик.

В український прокат виходить фільм "Правило бою" — перший в нашій країні справжній спортивний екшен.

В процесі виробництва зараз також перебуває сериальная версія фільму (вона вийде в другій половині наступного року на телеканалі ICTV).

Корупція. Стар дізналася подробиці зйомок картини, яка обіцяє стати найпомітнішим українським кінопродуктом сезону.

745269_main

Головний герой фільму "Правило бою" — боксер Тарас. На життя він заробляє за допомогою вуличних боїв. Дізнавшись одного разу, що його матері потрібна складна операція, Тарас відправляється на нелегальний тоталізатор.

745270_main

Шок! Дружина Ступки побила Горбунова арматурою. Вас здивує те, чому вона це зробила

Незважаючи на це, він швидко будує успішну кар'єру, але при цьому наживає ворога — кримінального авторитета, який залишає боксера без виграшу. Тепер Тарас одержимий ідеєю помститися.

Але в його протистоянні з мафією правила боксу швидко перетворюються в правила бою… Режисером першого українського спортивного екшену став Олексій Шапарев ( "Гвардія", "Київський торт").

Акторський склад тут по-справжньому зоряний — Олексій Горбунов, Влад Нікітюк, Станіслав Боклан, Анатолій Пашинін, Дмитро Ступка.

Крім того, картина стала кінодебютом для популярного українського музиканта, фронтмена рок-групи O'Torvald Жені Галича та всесвітньо відомого боксера, чемпіона світу Олександра Усика.

745271_main

Задовго до початку зйомок виконавці головних ролей почали ретельно до них готуватися — не тільки вчити сценарій, але і проводити багато часу в спортзалі.

"Я ніколи раніше не займався боксом і взагалі — бойовими мистецтвами, — зізнався Влад Нікітюк, який у фільмі зіграв боксера Тараса.

— Перше завдання, яке стояло переді мною — отримати більш спортивну форму, оволодіти якимись бойовими основами. На підготовку у нас з тренером пішло близько двох місяців дуже інтенсивних тренувань".

745276_main

До речі, всі бої героїв кінострічки поставив відомий бойовий хореограф голлівудських знаменитостей Сергій Жітніковскій, який також сам знявся у фільмі. Не обійшлося на зйомках без травм.

"Я пошкодив ліву ногу, у мене було сильне розтягнення, — згадує Влад Нікітюк. — Ми навіть на два тижні перенесли зйомки через це, тому що я не міг тренуватися. Але взагалі намагався берегтися".

А ось дублерів у акторів не було, тому всі удари їм в буквальному сенсі довелося брати на себе.

Дівчат у фільмі на ринг не відправляти. Але актрисам Даші Трегубової і Поліні Логунова на зйомках теж доводилося несолодко.

"Одного разу мене знімали на даху готелю" Либідь "під палючим 30-градусним сонцем. Все б нічого, але знімали зимову сцену, і на мені було вовняне пальто! З цієї сцени ми з Владом Никитюк виходили буквально вареними", — згадує Даша Трегубова.

Поліні Логунова в одній зі сцен довелося навіть бити Олексія Горбунова арматурою по голові. До речі, в "Правило бою" Поліна знялася разом з чоловіком — актором Дмитром Ступкою.

Як зізнався Дмитро, жодних порад дружині-дебютантці він не давав: "Для цього є режисер. Поліна грала молоду дівчинку, їй необхідно було просто бути собою".

Режисер фільму Олексій Шапарев зізнається: на написання сценарію його надихнули українські боксери.

"Те, що вони роблять не тільки в українському, а й у світовому боксі, гідно бути відображеним на екрані, — впевнений режисер.

Прокат фільму "Правило бою" стартує 26 січня.