Зіркові скандали
Подобається

Мадонна «смачно» вилаяла Трампа в прямому ефірі

22/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
Мадонна «смачно» вилаяла Трампа в прямому ефірі

Співачка Мадонна кілька разів "смачно" вилаяла нового президента США Дональда Трампа, використовуючи в промові нецензурну лексику. Це сталося в центрі Вашингтона, куди на масовий мітинг зійшлися майже півмільйона людей протестувати проти політики та сексистських висловлювань проти жінок Трампа. Промову Мадонни й сам мітинг у прямому ефірі показували кілька провідних телеканалів, передає Корупція.Стар

Після того, як співачка кілька разів повторила лайку, телеканали CNN та MSNBC тимчасово припинили пряму трансляцію. Мадонна також виконала одну зі своїх пісень, у якій замінила слова, вставила туди Трампа та нецензурну лайку. 

1943429 madonna-wallpaper-rebel-heart-tour-0003-desktop

"Ласкаво просимо до революції кохання, до повстання. Ми, як жінки, відмовляємося прийняти цей новий вік тиранії, де не тільки жінки перебувають у небезпеці, а й усі маргіналізації людей. Треба було статися цьому страхітливому моменту темряви, аби розбудити нас (далі була лайка). Здається, ніби ми всі послизнулися, коли помилково сподівалися на комфорт, на те, що справедливість восторжествує і що добро врешті-решт переможе. Гаразд, добро не виграло ці вибори, але добро в кінці кінців переможе", — сказала Мадонна.

Співачка закликала не впадати у відчай та надалі боротися за свої права.