Аніта Луценко оголосила конкурс: 14 днів без солодкого

22/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
Аніта Луценко оголосила конкурс: 14 днів без солодкого

Переможці отримають призи від відомої телетренерки та зустріч із нею й можливість проконсультуватися, передає Корупція.Стар

На своїй сторінці у соцмережі фейсбук Аніта детально виклала умови участі у челенджі #14днейбезсладкого. Старт — уже завтра, у понеділок 23 січня.

Умови:

1. Зробити фото ДО! У такій же позі, як Аніта. 

2. Зважитися і зміряти талію та живіт нижче пупка, записати цифри.

3. Фото і заміри виставити на сторінці у Фб із хештегом #14днейбезсладкого і заявою, що впораєтеся і клянетесь не зірватися.  

4. Виконувати вправи дня, які Аніта публікуватиме на своїй сторінці з понеділка.

На ці 14 днів заборонено вживати: білий цукор, замінники цукру, солодкі напої, молоко, все солодке (печиво, цукерки, зефір, халва, шоколад, сирки, желе, булки, варення).

Що їсти? Сніданок, обід, вечерю, можна перекус. Продукти з цього списку двічі на день: яйця, курка, риба, м'ясо, печінка, квасоля, соя, домашній сир, йогурт, кефір. Також двічі на день до 17 години — з цього списку: каша, хліб, макарони.

Не більше двох фруктів на день до 16 год, але не банани. Двічі на день — овочі та гриби. Можна мед — чайну ложку на день.

П'ятого лютого знову слід зробити заміри та фото і виставити. Переможців обере сама Аніта. Найкращий отримає зустріч і консультації, а також футболку.

0829_7sct1010nkc 468318