Зіркові скандали
Подобається

Брітні Спірс потрапила в тенета шахрая (ФОТО)

21/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
Брітні Спірс потрапила в тенета шахрая (ФОТО)

Схоже, Брітні Спірс знову помилилася і закохалася в шахрая. Днями Брітні публічно зізналася в коханні своєму новому коханому іранському манекеннику-бодібілдеру Сему Асгарі навіть не підозрюючи, що хлопець паралельно крутить роман з іншою красунею, передає Корупція.Стар

Минулої суботи в Instagram дизайнерки Морган Осман з’явився пост, в якому дівчина попередила Брітні Спірс, що Сем Асгарі є шахраєм і просто використовує її. На підтвердження своїх слів Морган опублікувала знімок, на якому вона пристрасно цілується з Асгарі. Незабаром цей пост був видалений, але все ж ця історія отримала резонанс в Мережі.

Слід зазначити, що Моран Осман відома в своїх колах, як велика інтриганка, і багато шанувальників Брітні Спірс вважають, що дизайнер просто хоче посварити Брітні і Сема. Висловлюється думка, що знімок поцілунку Морган і Сема був зроблений задовго до того, як манекенник познайомився зі співачкою, але ніхто не знає, як на це відреагує Брітні Спірс, яка в своєму житті багато разів зустрічалася з обманом і зрадами чоловіків, в яких була закохана.

1301950002_3 Osman2