Зіркові скандали
Подобається

Вони зовсім з глузду з’їхали: проросійську Ані Лорак висунули на престижну українську премію

20/01/2017     Автор: Яна Романська
Вони зовсім з глузду з’їхали: проросійську Ані Лорак висунули на престижну українську премію

Ані Лорак номінували на українську премію.

Ані Лорак висунули на вручення щорічної премії "Viva! Найкрасивіші".

У соцмережах обурені тим, що артистка, яка активно гастролює в Росії, стала номінанткою. Головний редактор журналу Viva! Іванна Слабошпицька прокоментувала позицію організаторів премії, повідомляє Корупція. Стар

0a2fb58cb92be36ddb069719c15eb39a

"Viva! Не братиме участі в цькуванні артистів. Ми не хочемо, щоб нами маніпулювали. Ця позиція — не прояв особистої симпатії чи антипатії редакції до артиста, а проста об'єктивність.

Незважаючи на ставлення багатьох до Ані Лорак, як до небажаної персони в Україні, тут вона залишається однією з найпопулярніших виконавців.

maxresdefault (1)

Через кілька годин після того, як в жовтні минулого року вийшов 15-й студійний альбом Лорак "Хіба ти не любив", він зайняв першу позицію українського iTunes-чарту.

Її пісні та кліпи ставлять наші музичні телеканали і радіостанції. Це дало підстави внести співачку в список номінантів на премію "Viva! Найкрасивіші", — написала Іванна Слабошпицька в своєму Facebook.

Церемонія нагородження переможців "Viva! Найкрасивіші 2016" відбудеться 18-го березня у палаці мистецтв "Україна". Голосування за номінантів проходить на сайті події.

Ані Лорак — псевдонім української співачки з Буковини Кароліни Куєк. Представляла Україну на конкурсі Євробачення-2008 в Белграді. Зайняла 2-е місце. Після початку війни на Донбасі і анексії Криму продовжувала виступати в Росії.

У листопаді 2014 року концерт співачки в палаці "Україна" пікетували громадські активісти. У грудні 2015-го в інтерв'ю виданню Hello вона назвала Україну "хворою матір'ю", а росіян "братнім народом".

Зараз Ані Лорак живе в Москві.

У липні 2016- го виступила на концерті, присвяченому 320-річчю російського військово-морського флоту.