Новини про зірок
Подобається

«Євробачення-2017»: Оля Цибульська зробила шокуючу заяву про учасників Національного відбору

19/01/2017     Автор: Ігор Нагорний
«Євробачення-2017»: Оля Цибульська зробила шокуючу заяву про учасників Національного відбору

Співачка і телеведуча Оля Цибульська на сторінці в Instagram висловилася про учасників Національного відбору "Євробачення-2017". Нагадаємо, організатори Національного відбору на "Євробачення" спільно з музичним продюсером Костянтином Меладзе визначили імена виконавців, які проходять в півфінал, передає Корупція.Стар

З 4 лютого в прямих ефірах на СТБ і UΛ: Перший за право представляти Україну на Міжнародному пісенному конкурсі боротимуться 24 учасники. Серед кандидатів чимало знайомих імен – Тетяна Решетняк, Віталій Козловський, Міла Нітіч, група "СКАЙ", Рожден Анусі та інші.

1_1735 200_dsc_8490

"Після виступу "Гринджоли" нам боятися нічого! Сьогодні відкрила список півфіналістів нацвідбору #Евровіденіе2017 без валер'янки. Обговоримо? Впевнена, коли поруч з жінкою нормальний мужик – і в творчості пре. Mamarika тому яскраве підтвердження! Нарешті! Народжений Анусі як на мене, музичний близнюк Sunsay, і якщо ROZHDEN видасть такий же хіт, як "Love Manifest" – відправлю за нього SMS. Арсен Мірзоян, сподіваюся, все ж відійде від амплуа "українського Висоцького" і, натхненний прекрасними дружиною і донькою, покаже, як дзвенить його харизма! Знаючи фанатизм Віталія Козловського впевнена, що він вже не спить, розучує нові танцювальні рухи Брітні Спірс, щоб всіх вразити. Дуже хочеться побачити його на сцені іншим. Віталік, пали! Мені після "Фабрики" вдалося позбутися від Саші Бодянського, а k.a.d.n.a.y – знайти прекрасного продюсера Олену Коляденко. 90% артистів, коли хочуть геніально – біжать до Лєни з криками "ДОПОМОЖІТЬ". Буде драйв і секас, чую! O Torvald кілька років тому образився на мене під час інтерв'ю за жарт про його популярність. І ось в цьому році Галич перестав дутися, почав випускати хітові пісні і якісні відео. Цікаво, що буде в лютому? А Міла Нітіч особливо не напружувалася. Та й навіщо, якщо за спиною стоїть великий (без жартів!) продюсер Бебешко! До речі, під час концерту Тіни Кароль бачила його в залі, придивлявся… Міла, тримай його міцніше! "Талант" + "Бадоєв" не завжди однаково "Макс Барських". До слова, поки Алан Бадоєв відпочивав на Балі і пив кокос з трубочки, вирішив, що Тетяна Решетняк тепер буде TAYANNA. І добре, що Таня виплила з "шоколадної" річки і відкрила своєму таланту простори океану шоу-бізнесу. Загалом, те, що український народ – найталановитіший народ в світі, ми можемо ще довго говорити, подорожуючи на #сказочноебалі. Але настав час "Ч", коли треба показати, що ми можемо не тільки брати високі ноти і плекати курс долара, а й гідно зустріти Європу у травні 2017 года! Колеги, щиро вболіваю за вас!" – Прокоментувала Оля.