Зіркові скандали
Подобається

Спіймали на гарячому: Світлана Лобода потрапила в скандал через виступи для російського бомонду (ФОТО) Вона взагалі розуму не має

19/01/2017     Автор: Яна Романська
Спіймали на гарячому: Світлана Лобода потрапила в скандал через виступи для російського бомонду (ФОТО) Вона взагалі розуму не має

Лобода на новорічні та різдвяні свята співала для російського бомонду.

Світлана Лобода затребувана і популярна серед гламурної тусовки Росії.

Заслужена артистка України попсова співачка Світлана Лобода планувала відпочити з сім'єю в Домінікані, повідомляє Корупція. Стар

Але їй зробили пропозицію, від якої не можна відмовитися. Хоча відпустку і був зіпсований, але, мабуть, компенсація була гідною. Тому Світлана, кинувши все, оговталася в Росію виступати на концерті Лепса «Різдво на Роза Хутір».

Сама Лобода, напевно, вважала за краще б залишити шанувальників в незнання з приводу зміни концертний графік і постаралася б зберегти своє перебування в РФ в таємниці, щоб не «дражнити» на третьому році українсько-російського конфлікту українську публіку, а просто по-тихому заробити дерев'яних.

Але світ не без добрих людей. І про подорож «подружки» у себе на сторінці в Інстаграм написала Аніта Цой, розмістивши при цьому кілька фотографій.

____26

Відомо, що перед Новим роком Лобода виступила на концертах телеканалів «Музика першого» і «ТВЦ», а в новорічну ніч дала три концерти для російських бізнесменів в Майамі, серед яких — один з найбагатших бізнесменів країни, власник Crocus Group Араз Агаларов.

Селфі зі Світланою і дружиною Агаларова опублікував спадкоємець олігарха — Емін Агаларов.

До цього Світлана була помічена на шикарній вечірці власника «Бінбанку» Мікаіла Шішханова, який доводиться племінником ще одному з найбагатших бізнесменів Росії — Михайлу Гуцерієву. Крім цього на 31 березня у співачки запланований концерт в Москві.

І вона далеко не єдина «українська зірка», не гребують заробляти в стані-агресора. І такі «патріоти», свого часу, все як один ополчилися проти Ані Лорак і змогли вижити її з української сцени.